Rita Ora és az ékszerek varázslatos találkozása

Rita Ora és az ékszerek varázslatos találkozása

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

A THOMAS SABO bemutatja első kampányát az énekesnővel és a 2019-es őszi/téli kollekcióját.

Az ékszerek varázsa és a nőiesség találkozása – Július 15-től az új, 2019-es őszi/téli kollekció különleges csiszolású ékszereit és óra innovációit a nemzetközi hírű Rita Ora mutatja be. Az egyedi és különleges stílusú énekesnő két évig lesz a márka, és a THOMAS SABO kampányok arca, a róla készült fotókat Cass Bird készítette.

"Az ékszerek tündöklése formál és alakít, THOMAS SABO kampányommal arra bátorítom a nőket, hogy ne féljenek felfedezni az ékszerek adta varázslatos energiákat. Inspirálni szeretném őket, hogy bátran viseljék az egyedi stílusuknak megfelelő darabokat” mondta Rita Ora az együttműködés kezdetén.

Kép

Rita Ora magabiztossága és rajongása az ékszerek iránt hűen tükröződik a THOMAS SABO kollekcióban. A többször újraértelmezett csillag motívum, mint egy mágikus kézjegy végigköveti a kollekciót. A világos színű ékszerek mítikus mélysége, a kozmikus jelentésű értelmezések szintén megmutatkoznak a kollekció fő üzeneteiben: az ikonikus jövő kereke, a mágikus macskák, az iránytű, mely az élet labirintusát hivatott bemutatni.

Minden darab arra emlékeztet, hogy az élet varázslatos pillanatai segítenek abban, hogy egyéniséged is ragyogjon.

Rita Ora laza, egyedi stílusával tökéletesen képviselni a THOMAS SABO márkát. A minimalista modellek visszafogott ragyogása kiemelik az esztétikus THOMAS SABO Sterling ezüstjét, mely ma már a márka védjegyének számít. A modellek egy része gyönyörű arany bevonattal is elérhető lesz.

Galéria / 21 kép

Thomas Sabo/ Magic of Stones kollekció

Megnézem a galériát

Az új, őszi/téli kollekció gyűrűiben, fülbevalóiban, nyakláncaiban, karkötőiben és óráiban mind fellelhetőek a már jól ismert design elemek széles választéka, bátran kombinálható és alakítható a személyes stílusunkhoz: a finom, játékos charmoktól kezdve, a feltűnő vagy éppen a minimalista összeállításokig, melyeknek mind szimbolikus jelentései vannak. A kollekció, melyet Rita Ora mutat be, július 15-től kapható a THOMAS SABO márka üzleteiben, a weboldalon www.thomassabo.com és a viszonteladói hálózataiban.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.