Tudja még fokozni! Rihanna most a 2000-es évek stílusában dobta össze legújabb kismama szettjét

Facebook
Twitter
Pinterest

Az egy dolog, hogy imádja, de büszkén is mutogatja gömbölyödő pocakját!

Rihanna igazából régebben sem volt az a szégyenlős fajta, és őszintén szólva mindig tökéletes érzéke volt ahhoz, hogy olyan trendekkel álljon le, amiket mások könnyen lehet, hogy messze elkerülnének. Most pedig úgy tűnik, hogy kísérletező kedvén áldott állapota sem sokat változtat.

Január utolsó napján bombaként robbant a hír, hogy Rihanna és szerelme, A$AP Rocky szülői örömök elé néznek, a barbadosi énekesnő a bejelentéshez választott szettet sem aprózta el és a hóesés ellenére is bevállalt egy pufidzsekivel egybekötött kis pocakvillantást, amit egy szupercsípő nadrággal tett még inkább beszédtémává.

Azóta pedig esze ágában sincs már tovább takargatni gömbölyödő pocakját, sőt! Ami az illeti a lehető legmeglepőbb összeállításokban licitálja túl magát napról napra. Hét elején még egy fűzős kardigánban csípték el, a minap pedig egy fokkal lengébbre vette a formát a 2000-es évek teljes szellemében. Vintage foltos farmer és leopárd részletekkel dolgozó patchwork kabátja alá egy szőrme szegéllyel ellátott Fendi crop topot húzott, amit ismét egy szupercsípő farmerral dobott fel. A gyémánttal ékesített Jacquie Aiche melltartója és ékszerei pedig tovább emelték a már önmagában is igencsak látványos összeállítás fényét.

Bár sokakat megoszt ez a fajta kismama stílus, ám nagyon úgy tűnik, hogy ő igencsak élvezi az ezzel járó trendizgalmakat, így minden bizonnyal az elkövetkezendő hetekben még jó pár felejthetetlen pillanattal teszi majd színesebbé az amúgy sem unalmas ötleteinek színes listáját.

És ha már itt tartunk, ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Rihanna nem mindennapi kismama szettjei

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.