Csak ámulunk a bombázó legújabb fotóin: Rihanna Grincsnek öltözött

Csak ámulunk a bombázó legújabb fotóin: Rihanna Grincsnek öltözött
Forrás: Getty Images/Todd Williamson/BBMA2016 / Contributor

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Az énekesnő így készül az ünnepekre.

Rihanna évek óta nem adott ki új lemezt, inkább más vizekre evezett, de a rajongók ettől függetlenül ugyanúgy odavannak érte. A sztár az utóbbi időben sokkal nagyobb energiát fektet ugyanis a saját márkáiba, amibe szépségápolási- és sminktermék, ruházat és fehérnemű is tartozik.

Úgy tűnik, bejött neki ez az új irány, hiszen posztjai nagy része is ezeknek a termékeknek a népszerűsítéséről szól. Persze ez nem jelenti azt, hogy a fanok időről időre ne jegyeznék meg, hogy szeretnék újra énekelni hallani a sztárt. Hogy ez mikor történik majd meg, azt nem tudhatjuk, az viszont biztos, hogy Rihanna nem tud hibázni és 113 millió Insta-követőjét mindig leveszi a lábáról.

Így tett legutóbb is, amikor zöld Savage X Fenty szettben jelent meg, amivel megidézte Grincset. Megint szuper fotók és videó készült a bombázóról, aki még egy extrém frizurát is bevállalt a képek kedvéért. Simán el tudjuk képzelni, hogy a sztár otthon is ilyen cuccokban nyomja, lapozd végig:

Rihannáról egyébként november végén derült ki, hogy rapper párjával, ASAP Rockyval első közös babájukat várják, és egy hivatalos eseményen meg is villantotta kerekedő pocakját. Ebből viszont semmi nem látszik a fenti képeken. Mindenesetre a fél világ tűkön ülve várja, hogy a sztár is megerősítse a fantasztikus hírt.

Fogadjunk, hogy ezeket még te sem tudtad a sztárról:

Galéria / 5 kép

5 dolog, amit nem tudtál Rihannáról

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.