Wow! Rihanna új fejezetet nyitott a monokróm öltözködésben

Wow! Rihanna új fejezetet nyitott a monokróm öltözködésben
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Az énekesnőnek így több mint 10 évvel később is még mindig remekül áll ez az árnyalat!

Míg sokan imádják egymásra pakolni a lehető legkülönfélébb és legérdekesebb trendeket, színeket és mintákat, addig mások a jól bevált monokróm biztos lehetőségeivel élnek az esetek nagy többségében. A sztároknál viszont sokkal inkább hangulat, mint ízlés kérdése, hogy melyik énjük előtt áldoznak, Rihanna most hétvégén például az összhatásban visszafogottabb oldalát kapta ki a szekrényből, miközben a piros színekkel kicsit megidézte egykori 2010-es énjét is.

Az énekesnő szerelme, A$AP Rocky koncertjére egy minden részletében dögös szettet választott. A felső és a falatnyi miniszoknya párosát egy Vetements kabáttal és egy pántokban bővelkedő Manolo Blahnik szandállal tette emlékezetessé! És bár az összképben a mintáknak is jutott pár darabnyi figyelem, összességében nézve mégis egy tökéletesen működő monokróm szettet láthatunk az őszi trendek hamisítatlan hangulatában.

A büszke, pillanatok alatt rajongóvá változott énekesnőt nem volt nehéz kiszúrni a színpad mellett sem, ahogy lelkesen énekelte, pontosabban rappelte szíve választottjának dalait.

A két művész egyébként nagyon jól kiegészíti egymást szakmai szempontból is! A$AP Rocky például úgy nyilatkozott, hogy az énekesnő nemcsak a dalaira van hatással, hanem az egész alkotói folyamatra is, és a fehérnemű bizniszben is népszerű Rihanna készülő új albuma is egészen más lesz majd, mint amit eddig megszokhattunk tőle, ebben pedig minden bizonnyal szerelmének is nagy szerepe van!

És ezt láttad már?

Galéria / 5 kép

5 dolog, amit nem tudtál Rihannáról

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.