Nem sokan ülnének be olyan szettben vacsorázni egy étterembe, mint Rihanna

Nem sokan ülnének be olyan szettben vacsorázni egy étterembe, mint Rihanna
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Rihanna forradalmat indít ezzel a szettel!

Rihanna az utóbbi években az éneklés mellett üzletasszonyként is próbálja megállni a helyét. Van egy saját beauty márkája, álmodott már meg sportcipők és kisebb kollekciókat, 2018 óta pedig fehérneműben is utazik. A Savage X Fenty kollekciója pillanatok alatt lett a teltkarcsú, valódi, hús-vér nők kedvence, és az énekesnő mindent meg is tesz annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb reklámot biztosítsa a márkájának, ami szemmel láthatóan tényleg a szívügye.

Amíg mi még próbáljuk megszokni az otthoni és az utcai ruhák közti újabb átmenetet, addig Rihanna a gyakorlatban mutatja be, hogy igazából nem kell nagy különbséget tenni a különböző darabok között, ha elég merész vagy, bármit viselhetsz bárhol, még akár fehérneműt is egy esti vacsorához!

És ami azt illeti, pár ruharabbal és látványos ékszerrel kiegészítve egy melltartóból is tökéletes top válhat...

Persze nem ő az egyetlen, aki bátran él a villantás ezen lehetőségével, hiszen pár napja Bella Hadidot is hasonlóan bátor és unalmasnak egy percig sem nevezhető szettben kapták lencsevégre New Yorkban!

Kép
forrás: GettyImages

A modell a '90-es éveket idéző laza, melegítős összeállításából és Rihanna szexi szettjeiből pedig már sejthető, hogy 2021 nyarán nemcsak a kényelmes darabok maradnak még kicsit velünk, hanem újra előtérbe kerülnek az eddig elrejtett fehérneműk is! Hajrá, csajok! Ha valami új és merész ötletre vágytok, akkor itt is van egy szuper megoldás, ami a gyakorlatban is ütős!

Ha neked is tetszik ez a trend, akkor galériánkban találhatsz pár szuper és utcabiztos melltartót!

Galéria / 7 kép

1 perc stílus: Melltartók, amik önmagukban is megállják a helyükez

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok