Füstös smink, meleg színek, vagy végtelen csillogás? A Revolutuion Forever Flawless palettákkal nincs lehetetlen

Füstös smink, meleg színek, vagy végtelen csillogás? A Revolutuion Forever Flawless palettákkal nincs lehetetlen
Forrás: Revolution
Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg a brand nagy népszerűségnek örvendő termékcsaládját: a Forever Flawless szemhéjpalettákat!

A Revolution márka 2014-ben indult el világhódító útjára, amikor is az alapító, Adam Minto a londoni lakásának konyhájában egy olyan make up brandet álmodott meg, amely minden, addig normálisnak mondott értéket figyelmen kívül hagyva forradalmasítja a sminkipart. Magas minőségű, professzionális dekormárka, mely mindenki számára elérhető – ez volt a Revolution küldetése startup-ként 2014 márciusában és maradt ma is globális, világmárkaként.

Kép
forrás: Revolution

Ismerd meg most a brand nagy népszerűségnek örvendő termékcsaládját: a Forever Flawless szemhéjpalettákat. A 18 féle matt, csillogó és márványosra zúzott árnyalatot tartalmazó paletták biztosan lenyűgöznek majd! A Forever Flawless Allure paletta a meleg színek kavalkádja - rozsda, fáradt rózsaszín és csillogó barnás színek. A Forever Flawless Affinity palettába pedig a csillogó rózsaszínek és a meleg színárnyalatok dominálnak, melyek tökéletesek a füstös szemsmink létrehozásához.

Kép
forrás: Revolution

Ha pedig inkább pasztell árnyalatokra vágysz, akkor csodáld meg és engedd szabadjára a belső pillangódat a Forever Flawless Butterfly szemhéjpaletta segítségével. 18 matt és csillogó szemhéjfestékkel. Finom, lágy árnyalatokkal a könnyed babakék csillogástól a bársonyos, matt lila szemhéjfestékeig. Máris a legjobb megjelenésedben fogsz tündökölni, mielőtt még észrevennéd.

Amennyiben a termék/termékek elnyerték tetszésed további Forever Flawless palettákat is felfedezhetsz, hiszen körülbelül 20 féle szemhéjpaletta tartozik a termékcsaládba jelenleg, a választék pedig folyamatosan bővül az új bevezetésekkel. A sminkek elérhetőek a Rossmann üzletekben és a Lovebrands.hu webshopon!

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.