Reserved Őszi Lookbook kollekció: Beköszöntött az extrém romantika évszaka

Reserved Őszi Lookbook kollekció: Beköszöntött az extrém romantika évszaka
Forrás: Magda Wunsche & Aga Samsel
Facebook
Twitter
Pinterest

Ez a kollekció téged is el fog kápráztatni!

A romantikus vonalat túlzó, már-már szürrealista megközelítésből mutatják be a Reserved márka tervezői az őszi kollekcióban. Ez a romantika érett, tudatos és extrém. A fekete, a szürke és a bézs közül kitűnik a szezon trend színe: az érzéki rózsaszín. Ebben a szenvedélyes árnyalatban készült a széles gallérú, oversized kabát, de felfedezhetjük a kötött és a jacquard anyagú ruhákon, zakókon vagy koktélruhákon is. Ezt az kollekciót azért tervezték, hogy bátran fejezd ki önmagad – hisz olyan formákat, szabásvonalakat és anyagokat használtak, melyek kiemelik egyéniséged és személyes stílusod.

Kattints a képre és fedezd fel a Reserved őszi kollekcióját!
forrás: Magda Wunsche & Aga Samsel
Kattints a képre és fedezd fel a Reserved őszi kollekcióját!

A funkcionális öltözködést háttérbe szorítva a kollekció finom darabjai újszerű és merész formát kaptak: a letisztult, hangsúlyos sziluettek a kifutókról ismert részletgazdag haute couture motívumokra utalnak. A merev hatású jacquard szövetet puha hálós anyaggal, a textíliák túlméretezett volumenét pedig szűk szabásvonalakkal ellensúlyozzák. A dekoltázs vonalát minden esetben másképp határozzák meg.

Kép
forrás: Magda Wunsche & Aga Samsel

A kampányt Wunsche & Samsel kapták lencsevégre. A hamisítatlan skót táj - a dombok, tisztások és jellegzetes épületek - különleges hátteret nyújtanak a merész beállításokhoz: éles kontrasztot alkot az ősz színeivel és az időjárással, a különleges textúrákkal, a vibráló rózsaszínnel és a sűrű feketével. A kampány megalkotói tökéletesen mutatják be a romantika jelenkori vízióját: kifejező és kompromisszumot nem tűrő. Az outfiteket monokróm összkép uralja, miközben a szöveteken finom részleteket fedezhetünk fel: jacquard szövet, sűrű csipke, csillogó, áttetsző sifon vagy sűrű gyapjú. Még az őszi virágokat is másként jelenítik meg: a jacquard anyagon és a csipkén lenyűgöző, háromdimenziós hatást keltenek. A kollekció darabjainak döntő többsége Európában, helyi anyagokból készültek: az egyik leglátványosabb darab, a 100% olasz gyapjúból készült kabát Lengyelországban került gyártásra.

Kép
forrás: Magda Wunsche & Aga Samsel

A kollekcióhoz hangsúlyos kiegészítők tartoznak: szűk fazonú fukszia, lila és fekete színű csizmák, fényes, krokodilbőr textúrájú, térd fölé erő darabok vagy szatén borítású platformcipők. Az őszi megjelenés kiegészül a különleges alkalmakra készült, jacquard anyagú, barokk hatású, vagy tollal díszített dekoratív táskákkal.

A Reserved őszi kampányának kollekciója már kapható a kiválasztott üzletekben és a webshopon.

Nézd meg az alábbi videót!

Fotós: Magda Wunsche & Aga Samsel
Fotóasszisztens: Wojtek Buczek
Videó: Bart Pogoda
Modell: Julia Hafstrom | IMG Models
Smink: Wilson
Haj: Michał Bieliecki
Produkció: Visual Crafters

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.