Renée Zellweger a Bridget Jones naplója óta nem vállalt ekkora átalakulást

Renée Zellweger a Bridget Jones naplója óta nem vállalt ekkora átalakulást
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Renée Zellwegerre nem lehet ráismerni legújabb szerepe miatt!

A gubancos bűnügyek és krimik rajongók számára egy újabb nyugtalanító tévésorozat van a láthatáron, ezerrel készül már ugyanis Renée Zellwegerrel az elítélt gyilkosról, Pam Huppról szóló széria a NBC gondozásában, a The Thing About Pam.

Aki nem ismerné a sztorit, Pam Hupp ügye jelenleg is az egyik legfordulatosabb téma Amerikában, a nő ugyanis elképesztő mesterkedéseinek köszönhetően még 2011-ben megúszott egy gyilkosságot. Legalábbis egy darabig. Akkoriban Betsy Faria halálával kapcsolatban a gyanút Betsy férjére, Russel Fariára terelte, ám a férfinak 3 börtönben töltött év után sikerült kiszabadulnia, és az ügy új fordulatot vett. Pam 2019 óta börtönben ül, ám nem Betsy miatt, hanem egy másik emberölésért. Miközben pedig ügyét tárgyalják a bíróságon, egy harmadik gyilkosságra is kezd fény derülni. És hogy miért készül minderről sorozat?

Bár ítélet ezekben az ügyekben még nem született, Pam Hupp sajátos természetével, manipulációs készségével már a most bűnügyi tévéműsorok, podcast-adások, újságcikkek sora foglalkozik. A díjnyertes Renée Zellweger a hat epizódos sorozatban egyébként nemcsak színészként, hanem producerként is közreműködik, a róla készült friss fotók tanúbizonysága szerint pedig teljesen átalakult a szerep kedvéért.

A valódi hízást viszont nem vállalta, abból a Bridget Jones naplója idején teljesen elege lett, így a rajta látható súlyfelesleg csak az úgynevezett fat-suit, na meg maszkmesterek műve, de az eredmény így is elképesztő. Mi már nagyon várjuk!

És ezt láttad már?

Galéria / 20 kép

Akkor és most: Így változott meg Renée Zellweger arca 25 év alatt

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!