Rémes hír a rajongóknak: előkerült egy felvétel, ami megerősíti a legrosszabb teóriát a Szex és New York új részeiben

sztárok, sorozat,
Forrás: Bobby Bank/WireImage/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Eddig is sejtettük, hogy tartogat majd igen váratlan fordulatokat az And Just Like That, a Szex és New York következő 10 része, most azonban már fotók is bizonyítják a dolgot.

Minden Szex és New York-rajongó hatalmas izgalommal várja a folytatást, az And Just Like That...-et, és bár Mr. Big visszatér a sorozatban, azt az elejétől tudni lehet, hogy Samantha megformálója, Kim Cattrall kimarad a buliból.

A színésznő már ezer éve kijelentette, esze ágában sincs folytatni a dolgot, és nem is volt felhőtlen a viszonya többek között Sarah Jessica Parkerrel sem.

Az is kiderült egy ideje, hogy az új sorozat elején egy halálhír áll majd a középpontban. Sokan Big távozására tippeltek, megint mások szerint Samanthának lesz temetése, így oldják meg a készítők, hogy kimarad a 10 részes sorozatból.

De olyan vad elképzelések is szárnyra keltek, miszerint Steve Brady (Miranda Hobbes férje) vagy a házvezetőnő, Magda lesz az, akit egy váratlan halálhírrel kiírnak a sorozatból.

A találgatások még folynak, már csak azért is, mert a minap felkerült egy videó a TikTok-ra a forgatásról - ezen pedig akárhogyan is nézzük, a stáb egy temetést készít elő.

Mi imádtuk az összes karaktert, így nem szívesen búcsúznánk senkitől. Samantha karakterétől sem, de róla már olyan régen tudni lehet, hogy kimarad a buliból, hogy azt könnyebben elfogadnánk, ha róla lenne szó.

Galéria / 6 kép

5+1 sztárpasi, akikről kevesen tudják, de szerepelt a Szex és New York című sorozatban

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok