Azt rebesgetik, hogy Regé-Jean Page visszatérhet A Bridgerton család 3. évadában - Megszólalt ő is

Azt rebesgetik, hogy Regé-Jean Page visszatérhet A Bridgerton család 3. évadában - Megszólalt ő is
Forrás: Netflix/A Bridgerton család
Facebook
Twitter
Pinterest

Az biztos, hogy színesebbé tenné a folytatást!

A Bridgerton család első évada hatalmas siker volt, miután pedig kiderült, hogy a herceget alakító Regé-Jean Page nem tér vissza, sokan azt hitték, hogy a második évad a közelébe sem érhet az erős kezdésnek. Ehhez képest hatalmas meglepetésekkel szolgált a sorozat, hiszen a folytatás legalább annyira sikeres lett, sőt, az Anthonyt alakító Jonathan Bailey népes rajongótáborra tett szert az évadnak köszönhetően.

Tudtad, hogy a színész szívét egy jóképű férfi rabolta el a való életben? Róla itt olvashatsz részletesebben:

Azt már tudjuk, hogy harmadik és negyedik évad biztosan készül A Bridgerton családhoz, sőt, nemrég azt is bejelentették, hogy felcserélik egy kicsit a könyvek sorrendjét, így Penelopé és Colin sztorija következik. A forgatás hamarosan elkezdődik, és igen, Kate Sharma (alias Simone Ashley) is visszatér, ráadásul azt pletykáltál, hogy egy másik közkedvelt karakter is tiszteletét teheti egy kicsit.

A The Sunnak egy neve elhallgatását kérő forrás elárulta, hogy a harmadik évad kapcsán már zajlanak tárgyalások Regé-Jean Page és a készítők között, és fennáll az esély arra, hogy bizony a herceg, Daphne férje is megjelenjen egy kicsit A Bridgerton család új részeiben. Egyelőre megállapodás még nem született, és semmi sem biztos, de időközben Regé-Jean Page is megszólalt. A színész egy Insta-posztot tett közzé, amiben a sorozat Anthonyjával sétálgat a városban, együtt szórakoztak, és hozzátette, hogy mielőtt bárki félreértené, nem fog visszatérni a sorozatba. Nagy kár, a rajongók nagyon örültek volna!

Meglepődsz, ha megtudod, hány évesek valójában A Bridgerton család sztárjai!

Galéria / 14 kép

Ennyi idősek a Bridgerton sztárjai a sorozatban vs a valóságban

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.