Hollywoodi rossz viszony: Reese Witherspoon nem vállalta az intim jelenetet ezzel a színésszel

Hollywoodi rossz viszony: Reese Witherspoon nem vállalta az intim jelenetet ezzel a színésszel
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Tény és való, hogy sok színésznővel örömmel cserélnének a rajongók, és nem csak egy intim jelenet erejéig.

Az álomgyár falai között mindig is a munka volt az első, és bár a készítők is próbálják szem előtt tartani, hogy a színészek közt ha csak egy kicsit is, de érezhető legyen a kémia, sok esetben azonban ez a kezdeni lelkesedés pár munkanap után képes pillanatok alatt a visszájára fordulni. Ez pedig nem éppen a legszerencsésebb helyzet, ha még egy intim jelenet is bekerült a forgatókönyvbe, és ha valaki, hát Reese Witherspoon tudna erről mesélni!

A színésznő még 2008-ban tűnt fel a Négy karácsony című filmben Vince Vaughn oldalán, és bár a nézők imádták, a kritikusok szinte azonnal lepontozták az alkotást. A napvilágra került hírek szerint pedig rajtuk kívül már csak a két főszereplő szenvedett jobban a rájuk osztott szereptől és attól a pár hónaptól, amíg szerelmespárt kellett alakítaniuk.

A források szerint Vince már azzal kihúzta a gyufát, hogy sokszor úgy esett be a forgatási napokra, mintha egész este mulatott volna, Reese viszont mindig kamerakészen érkezett a szettbe. És az sem sokat se dobott kettejük viszonyán, hogy míg a színésznő szerette előre átvenni az egyes jeleneteket, partnere inkább az improvizáció híve volt és abban hitt, hogy majd játszik valamit és meglátják, hogy merre is halad a dolog. A történet szerint egy intim jelenetük is lett volna a filmben, ám kapcsolatuk addigra már annyira megromlott, hogy Reese nem vállalta, hogy ilyen helyzetben vegyék őt a kamerák kollégája társaságában, így ezeket a képkockákat sohasem forgatták le, és ha hinni lehet a pletykáknak, a színészek azóta se lettek barátok.

Kép
forrás: InterCom

Ráadásul nem ők az egyetlen kettős, akik ki nem állhatták egymást és csak a kamerák kedvéért varázsoltak mosolyt az arcukra...

Galéria / 9 kép

Sztárok, akik ki nem állhatják egymást

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.