Fiuk 18. születésnapja összehozta őket: Reese Witherspoon és Ryan Phillippe hosszú idő után közös fotót posztolt

Fiuk 18. születésnapja összehozta őket: Reese Witherspoon és Ryan Phillippe hosszú idő után közös fotót posztolt
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Ryan Phillippe ráadásul megható sorokat címzett volt feleségéhez!

Reese Witherspoon és Ryan Phillippe 22 éves lányáról, Avaról mindig több hír kél szárnyra, mint az egykori sztárpár közös fiáról, Deaconről, akit hosszú idő után idén augusztusban csíptünk el édesapja Instagram posztjában.

A közös képek után pedig szerencsére nem is kellett sokat várni a folytatásra, itt is van egy újabb családi fotó, amin ezúttal már Reese Witherspoon is rajta van, ugyanis az éppen zenei karrierrel kacérkodó Deacon szombaton ünnepelte 18. születésnapját, édesapja pedig a lehető legédesebb sorokkal köszöntötte egyetlen fiát:

Szerencsések vagyunk, hogy az anyukád és az apukád lehetünk. Szeretlek, kölyök... (Azt mondanám, hogy nagyon jól csináltuk!)

- címezte utolsó mondatát Reese Witherspoon felé a színész.

A szülinapról természetesen az ünnepelt is posztolt. Deacon fotóin pedig nem volt nehéz kiszúrni barátnőjét sem, így egyszerre több infóval lettünk gazdagabbak.

És itt van egy közös kép a szerelmesekről is:

Reese Witherspoon egyébként 1997 márciusában, a 21. születésnapján ismerte meg Ryan Phillippet, és olyannyira megtetszett neki a feltörekvő srác, hogy lazán csak annyit mondott neki a bemutatkozás során, hogy "Azt hiszem, te vagy a szülinapi ajándékom". A Kegyetlen játékok forgatásán már egy pár voltak, 1998 decemberében eljegyezték egymást, a film premierje után, 1999 júniusában pedig összeházasodtak. Lányuk, Ava 1999. szeptember 9-én, fiúk, Deacon pedig 2003. október 23-án látta meg a napvilágot. Bár a sztárpár évekig dolgozott a kapcsolatukon és még a naptárjaikat és a forgatásokat is próbálták összeegyeztetni a gyerekek miatt végül 7 év házasság után elváltak útjaik. Reese azóta újraházasodott és James Toth-tól 2012-ben született egy kisfia, Tennessee, Ryan pedig ha hinni lehet a pletykáknak, pár kisebb kapcsolatot leszámítva még mindig keresi az igazit.

És ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

Híres apák és fiaik ugyanannyi idősen

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.