Reese Witherspoon szerint 40 évesen már ciki ez a ruhadarab

Reese Witherspoon szerint 40 évesen már ciki ez a ruhadarab
Forrás: GettyImages/Frederick M. Brown

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Reese Witherspoon márciusban ünnepelte 45. születésnapját, negyvenes nőként pedig igen határozott véleménye arról, hogy mi fér bele és mi nem!

A történet nyertese pedig lánya, Ava, aki természetesen szívesen örököli meg anyukája designer cuccait. Pedig nem is olyan rég még úgy osztozkodnak a ruhákon, mint a testvérek, azóta viszont valami változott.

Mostanság lett egy új szabályom, mely szerint, amit a tizenéves lányom visel, az nekem már nem való. Sok nő szereti a forrónadrágot, és nem tagadom, igazán jól néznek ki benne, de én inkább már a szolidabb, egyenes fazonú rövidnadrágokra szavazok. Úgy érzem, már túl öreg vagyok ahhoz, hogy forrónacit viseljek, és szerintem nem gondolom rosszul ezt a dolgot.

A színésznő emellett túl a negyvenen már jóval következetesebb az új trendekkel is, és határozottan utasítja vissza azokat a darabokat, amik nem passzolnak tökéletesen a stílusához.

Azzal viszont semmi problémája, ha valaki büszke alakjára, vagy épp formás lábaira, csak szerinte az a helyes, ha ezt mindenki a korához mérten tálalja a világ számára:

Én például szeretem a magas derekú shortokat. A 60-as évekre emlékeztetnek. Szerintem olyan csinos.

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 10 kép

Ételek, amiket 40 felett minden nőnek ennie kellene

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!