Rebel Wilson őszinte képen mutatta meg, mikor volt a legegészségtelenebb a kinézete

Rebel Wilson
Forrás: Lisa Maree Williams/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Az biztos, hogy az elmúlt évek egyik legnagyobb átalakulója Rebel Wilson volt, aki túlsúlyos külsejét maga mögött hagyva teljesen új életet kezdett.

A színésznő diétába és edzésbe fogott, aminek látványos eredménye lett, hiszen közel 65 kilót fogyott. Főleg, hogy karrierjét pont a túlsúlyának köszönhette. Sokáig a szerepei miatt érezte a kényszert, hogy hizlalja magát, ami végül egyre aggasztóbb tüneteket produkált a szervezetében, ezért választás elé kényszerült.

Vállalva a kockázatot – hogy elesik egy csomó munkától – az egészsége mellett döntött. Elkezdett odafigyelni az étkezésére és a sport is a mindennapjai részévé vált. Ezért nem is csoda, hogy szereti megmutatni bomba formáját a közösségi oldalain. Most azonban egy régebbi, ám kicsit sem előnyös fotót tett ki, ugyanis úgy érezte nemcsak az új alakjával, hanem a múltjával is példát kell mutatnia azoknak, akiket inspirált.

Oké, tudom, hogy általában hízelgő fotókat teszek közzé magamról… de megtaláltam ezt a régi fotót az e-mailjeim között, és így szóltam: Hú! Emlékszem, ez volt az, amikor a legegészségtelenebb voltam - túlsúlyos voltam és csak szemét ételekkel tömtem magam. Az étel segítségével csillapítottam az érzelmeimet. Apám szívrohamban halt meg, és szomorú időszakot éltem meg. Nem úgy értékeltem magam, ahogy kellett volna.

Majd hozzátette, hogy a kép, ami egy teniszversenyen készült, méghozzá Novak Djokovic teniszsztárral, borzasztó fájdalmakat élt meg.

Most visszanézek arra a lányra, és nagyon büszke vagyok arra, ami lettem és, amit elértem. Csak bátorítást akartam küldeni mindenkinek, aki súly- vagy testproblémákkal vagy kényszer evéssel küzd. Megértelek. Tudom milyen. De soha nem késő elkezdeni fejleszteni magát, és megpróbálni a lehető legjobb formádban lenni. Ez nem verseny! Ez arról szól, hogy tiszteld magad, és azt teszed, ami a legjobb neked. Tehát ha kint vagy, és ma ezt olvasod, csak azt akartam mondani: mosolyogj és próbálj aktív lenni! Szeretlek titeket srácok!

Posztja minden követőjét meghatotta és záporoztak a köszönő kommentek, amelyek között számtalan rajongója írta, hogy a színésznő hatására kezdtek neki az életmódváltásnak.

Ha kíváncsi vagy, mely híres nőket tett híressé a szépséghibája, akkor kattints a galériára!

Galéria / 5 kép

Híres nők, akiket a szépséghibájuk tett híressé

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

A 10 legjobb romantikus film, ami 2023-ban érkezik a mozikba

Ha romantikára vágysz, akkor ezeket ne hagyd ki 2023-ban!

Kép
Stílus

10 öltözködési trükk, ami kegyetlenül többnek mutat a valódi korodnál, és 10, amivel bátran letagadhatsz 10 évet a korodból

Ezek a stílustippek gyorsan segíthetnek abban, hogy egészen új szintre helyezd a megjelenésedet!

Kép
Sztárok

Tudtad? A The Last of Us sztárjának öccse közel 3 éve transznemű nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép
Stílus

10 kedvenc trendünk, ami már nem lesz divat 2023-ban - ezek jönnek helyettük!

A búcsú bár szinte biztos, hogy nem örökre szól, de ettől függetlenül most érdemes elfelejtened ezeket a trendeket!

Kép
Sztárok

Tényleg visszafelé öregszik! Az 56 éves Salma Hayek fehérneműben érkezett új filmje premierjére - FOTÓK

Salma Hayek a tőle megszokott módon, újfent egy látványos darab mellett tette le a voksát.