R. Kelly az életét félti a börtönben

r kelly
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Szorul a hurok az évek óta pedofíliával és nemi erőszakkal vádolt világsztár nyaka körül. Ő továbbra is tagad, és az életét félti.

Az utóbbi napokban újra R. Kellytől híres a sajtó, hiszen az RnB énekest megint letartóztatták. Ha a bíróság mind a 21 vádpontban bűnösnek találja, 30 évre is börtönbe kerülhet.

A vád nem újdonság: pedofília, többszörös rendbeli nemi erőszak és emberkereskedelem, amiket ő továbbra is tagad. Három szülő is azt állítja például, hogy lányaikat gyakorlatilag szexrabszolgának tartja az énekes, illetve számtalan nő tanúskodott már ellene, sőt még dokumentumfilm is készült Surviving R. Kelly (Túlélni R. Kellyt) címmel. A filmben nemcsak áldozatok, ismerősök (John Legend, Chance The Rapper, Stephanie „Sparkle” Edwards) beszéltek, de még R Kelly exfelelsége is úgy döntött, hogy az áldozatok mellé kell állnia, hiszen ártatlan nők életéről van szó. Andrea könnyek között mesélt arról, hogy a sztár egy agresszív ember, aki házasságuk során többször is fizikailag bántalmazta.

Egyébként nemcsak az exfeleséget, de saját gyerekeit is nagyon megviselte az ügy. Legidősebb lánya, Buku Abi egy interjúban elismerte, hogy majdnem öngyilkos lett, annyira nem tud mit kezdeni azzal, hogy apja egy szörnyeteg.

r kelly pedofilia
forrás: Pinterest
R. Kelly

Se internet, se telefon

R. Kelly eddig mindig szabadlábon védekezhetett, de erre most nincs lehetősége. A bíró szerint veszélyt jelent a fiatalkorú lányokra és a társadalomra, nem állapított meg óvadékot. Ügyvédje, Nicole Blank Becker arról informálta az egyik amerikai bulvár odlalt, hogy az énekes jelenleg magánzárkában van a szövetségi börtönben, de ezt nem bánja, sőt szeretne is inkább ott maradni. Fél ugyanis a raboktól, akik köztudottan nem finoman járnak el a gyermekeket molesztálókkal.

A zenész havonta egyszer 15 percig telefonálhat, szemben a többi fogvatartottal, akik gyakorlatilag bármikor hozzáférhetnek a telefonokhoz. Emellett semmilyen hír nem jut el hozzá, nincs internet hozzáférése, még tévét nézni sem engedik.

Idén januárban tüntetést is szerveztek Kelly stúdiója elé. Az áldozatokkal szimpatizáló tüntetők bojkottot hirdettek az énekes zenéje ellen.
Idén januárban tüntetést is szerveztek Kelly stúdiója elé. Az áldozatokkal szimpatizáló tüntetők bojkottot hirdettek az énekes zenéje ellen.

Miért nem ül már rég börtönben R. Kelly?

Hihetetlennek tűnik, de több mint húsz éve tudni, hogy valami nagyon nem stimmel az énekes körül: már az 1990-es években szex-szektáról, kiskorú lányok megrontásáról beszéltek. Egy 2017-es BuzzFeed cikk feltárta, hogy R. Kelly tényleg tinik agyát átmosva szexrabszolgaként tartja őket, de akkor is megúszta a börtönt. Többször is megjárta a bíróságot, mégis mindig felmentették, hiába voltak terhelő erejű fotók, sőt videófelvételek róla kiskorú lányokkal intim helyzetben, hiába volt rengeteg szemtanú. Végül jött a 2018-as dokumentumfilm, aminek hatására újra nyomozás indult ellene.

Kelly hatalmas összegeket fizetett ki az évek során saját védelmére, és most nem az ügyvédekre gondolunk. Szemtanúkat fizetett le, videófelvételeket kerített kézhez, hogy mentse a bőrét. Egyes, lesújtó vélemények szerint az is benne van abban, hogy máig nem súlytot le rá a törvény hatalma, hogy a fekete bőrű lányokkal történt erőszakot egyszerűen kevéssé veszik komolyan az Egyesült Államokban.

Hogy egy világhírű ember, aki szexuális ragadozó és pedofil, megússza az igazságszolgáltatást, természetesen nem először fordult elő a poptörténelemben, gondolj csak például Michael Jackson ügyére.

Madonna
forrás: Pinterest
Madonna

Sztárok, akiket bántalmaztak

Rengeteg híres ember megjárta a történet másik oldalát. Tudtad például, hogy többek között Christina Aguilerát apja bántalmazta, Shakirát pedig egyik egykori élettársa? De rajtuk kívül sokan szenvedtek el fizikai vagy nemi erőszakot.

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Szépség

A 86 éves Jane Fonda esküszik erre a drogériás arckrémre - most kedvezményesen szerezheted be!

A 86 éves Jane Fonda mindenképp hiteles személy, ha szépségápolásról van szó, erre pedig arcbőre a bizonyíték! Ezt a terméket használja arcápolási rutinjához a híresség!

Kép
Stílus

6 farmer, ami már nem lesz divatos 2024 tavaszán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezeket a farmereket is pont úgy találták ki, hogy könnyen és gyorsan megszerethessük őket!

Kép
Életmód

8 film, melyben a szerelmi háromszög teljesen megosztotta a rajongókat - te kinek az oldalára álltál?

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép
Sztárok

Megvan az álomotthon! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - FOTÓK

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép
Életmód

Ez a nő 2 hét alatt 8 kg-ot fogyott ezzel a módszerrel - mutatjuk, hogyan csinálhatod utána!

Mondjuk is, hogy melyik az a 7 gyakorlat, amit ha beépítesz az edzésrutinjaid közé, bizony te is gyorsan észreveszed majd a változást.

Kép
Életmód

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.