Puskás-Dallos Bogi: "Most is meghatódom, ahogy felidézem azt a pillanatot" - ilyen volt Bogi és Peti esküvője

Puskás-Dallos Bogi: "Most is meghatódom, ahogy felidézem azt a pillanatot" - ilyen volt Bogi és Peti esküvője
Forrás: Zsólyomi Norbert

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Facebook
Twitter
Pinterest

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti 2021.08.27-én házasodtak össze. A mai napig boldogan emlékeznek vissza erre a napra, Bogi pedig megosztotta velünk a nagy nap legfontosabb részleteit.

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti lassan már 3 éve házasok. Bogi és Peti 2019-ben együtt ültek az X-Faktor mentorszékében, és ekkor találtak egymásra. 2021 februárjában volt a lánykérés, és augusztus végén már össze is házasodtak. Most pedig Bogi mesélt nekünk a nagy napjukról, és egy igazán fontos tanáccsal is ellátta a jövő menyasszonyait!

A rövid határidő gyors szervezést is igényelt, ráadásul a Covid miatt egy picit aggódtak is, hogy egyáltalán meg tudják-e majd tartani. A szervezéssel nagyon jól haladtak, ugyanis a járvány időszaka alatt énekesként nem nagyon tudtak koncertezni, így volt idejük arra, hogy tervezgessenek. A sztárpár együtt ötletelt, és Bogi anyukája is nagy segítség volt számukra. Bogi és Peti nem csak a nagy kérdésekben döntöttek együtt, közösen választottak ki mindent, gyakorlatilag nem is volt szükségük esküvőszervezőre.

Nem volt az a klasszikus esküvőről álmodozó kislány

Bogi nem volt az az állandóan esküvőről álmodozó lány, de azt ő is biztosan tudta, hogy egyszer majd ő is át szeretné élni azt a pillanatot, mikor az igazival ott áll az oltár előtt egy gyönyörű esküvői ruhában.

Ez mindig egy meghatározó, nagy pillanat! Nagyon fontosnak tartom az életben, hogy az ünnepnapokat tartsuk, és a hétköznapokból is megpróbáljunk ünnepnapokat csinálni. Nekem a szerelem pedig pont egy olyan fontos dolog, amiről úgy gondolom, hogy nagy kár lenne kihagyni az ünneplését.

- Puskás-Dallos Bogi

Azonnal bele is szeretett az elsőbe

Bogi már úgy ment be az esküvői szalonba, hogy volt egy abszolút kedvenc Daalarna menyasszonyi ruhája, aminek az alapját a Budapest kollekcióból nézte ki, és azonnal le is stoppolta. A ruhapróbára anyukájával ment, és amint felpróbálta a kinézett ruhát, tudta, hogy ez lesz az igazi.

Felpróbáltam, és azt éreztük, hogy na ez a RUHA! Azért még többet is megnéztünk, de mindig úgy éreztük, hogy az első az igazi álom.

Az alap ruhát Benes Anitával még tovább fejlesztették, és így született meg ez a csodás darab, amivel Boginak tényleg valóra válhatott az az álma, hogy egy gyönyörű szép ruhában sétálhatott az igazi felé. A menyecske ruhája is Daalarna volt, egy hosszú uszályos zöld-arany virágos, ami szintén fantasztikus volt. Bogi szerint mindkettő remek választás volt, és még a mai nap is biztos benne, hogy újra ezek mellett döntene. Külön nagyon örül annak, hogy esküvői ruhái egyébként ki is vannak állítva a Magyar Nemzeti Múzeum Magyar Menyasszony kiállításán.

Majdnem 200-an voltak a Puskás-Dallos esküvőn

Bogi és Peti Pakson egy templomban, majd a Cseresznyés pajtában tartották az esküvőt. Sok helyszínt nézegettek, de beleszerettek ebbe a "pajta" hangulat bohém eleganciájába, ami mindkettőjükhöz nagyon közel állt. Igyekeztek úgy összetenni a vendéglistát, hogy mikor bevonulnak, akkor minden meghatározó életszakaszukból lássanak fontos arcokat. És bizony az általános iskolás barátoktól elkezdve a régi kollégákig mindenki jelen volt.

Annyira megható, amikor nemcsak azok vannak ott a nagy napodon, akik egyébként most aktuálisan az életed részei, hanem olyan emberek is, akik valamelyik életszakaszodban nagyon sokat jelentettek.

A mai napig mindig meghatódik

Boginak azt a nagyon nehéz kérdést is feltettük, hogy mi volt a kedvenc pillanata, emléke az esküvőjéről. Nincs konkrét kedvence, mert az egész nap egy örök emlék, de ami azonnal eszébe jut, ha a nagy napra gondol, akkor a templomi esküvő bevonulása, amikor először meglátták egymást.

Először Peti, aztán a koszorús lányok, és végül apukám kísértében én is megérkeztem. Annyira meghatódtam, mikor Petivel egymás szemébe néztünk, és ezen most is meghatódom, ahogy felidézem azt a pillanatot.

A formabontó esküvői tánc

Bogi és Peti a Covid alatt a TikTokon tánckihívásokkal szórakoztatták a követőiket, és azonnal beugrott nekik, hogy milyen jó lenne ezeket is belevenni az esküvői táncukba, mikor a koreográfiát tették össze. Természetesen meg volt a romantikus, klasszikus keringő is, ami után köveztek a formabontó tánclépések. Így ezzel a kettővel tényleg magukra szabták az esküvő ezen részét is.

Minden esküvőn történnek galibák, de így a tökéletes

Minden esküvőn történnek olyan dolgok, amik eltérnek a tervezettől, de Bogi szerint ez az élet rendje. Pontosan ezt tapasztalja most is kisfiával, Ábellel, hogy megtervezhetünk sok mindent, de el kell fogadnunk, hogy nem minden úgy jön össze, ahogy azt megálmodtuk, az élet úgyis mindig felülírja. Bogi semmit nem változtatna esküvőjükön, még az apró hibákon sem, ugyanis pont a váratlan fordulatok tudják szerinte még emlékezetesebbé és különlegesebbé tenni ezt az pillanatot.

Ezt tanácsolnám a jövő menyasszonyainak is! Fontos, hogy legyen egy rendszer meg terv a szervezésnél, de hagyjuk magunkat sodródni a hangulattal. Senki ne akarjon megfelelni elvárásoknak, ne sztárok, celebek esküvői legyenek a példaadók, hanem mindig a saját párosunk, hogy magunkra tudjuk szabni ezt az örökké felejthetetlen napot!

Most pedig kattints a galériára, és nézd meg, hogy az amerikai sztárok milyen ruhában álltak az oltár elé!

Galéria / 10 kép

Vera Wang legszebb ruhái, amiket sztároknak tervezett

Megnézem a galériát

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Kép
Sztárok

Sztárok, akikről példát vehetnénk! 7 LMBTQ sztárcsemete, akik minden támogatást megkapnak

A szerelem mindenkié, sokszínű és ennek nem szabhatunk határt! Sok sztár is ezt vallja, akik kiállnak és támogatják gyermekeiket, akik az LMBTQ közösséghez tartoznak!

Kép
Sztárok

Olivia Munn először jelent meg nyilvánosan, mióta márciusban mellrákot diagnosztizáltak nála - FOTÓ

Olivia Munn színésznőnél márciusban mellrákot diagnosztizáltak. Őszintén mesélt a párizsi divathéten arról, hogyan élte meg az elmúlt időszakot!

Kép
Életmód

Figyelj a jelekre! 5 tünet, amit ha nem veszel figyelembe, akkor komoly sérülés a vége!

A test és a lélek egymással folyamatosan kommunikáló „egységek”. Amikor úgy érezzük, nem vagyunk a helyünkön, párkapcsolati problémáink vannak, állandóan stresszesek és feszültek vagyunk a munkahelyi teljesítménykényszer miatt, de hiába érezzük magunkat rosszul a bőrünkben, mégsem teszünk ellene semmit, elnyomjuk az érzéseinket és csak megyünk tovább, akkor egy idő után a lelkünk betegségekkel és sérülésekkel üzen, és egyre súlyosbodó testi tünetekkel kényszerít bennünket a változtatásra. Mutatjuk, melyik tünet mire hívhatja fel a figyelmet!

Kép
Életmód

6 gyönyörű film az igaz szerelemről: ezeket mind valós események ihlették!

A romantikus filmek mindig is az életünk központi részét képezték, hiszen valljuk be: mind imádjuk a happy endet és a kellemes végkifejletet. Összeállításunkban olyan filmeket hoztunk, melyek az igaz szerelemről szólnak – mindezt valós események alapján.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legbosszantóbb hírességeinek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Mindenki nem szerethet és ez a kijelentés a hírességek esetében halmozottan igaz. A rajongók megszavazták a legbosszantóbb hírességek listáját!

Kép
Életmód

Az olajos magvak számtalan problémára nyújtanak megoldást: mutatjuk, melyik mire való!

Nem véletlenül szerepelnek a manapság oly népszerű mediterrán étrendben is, de melyiknek mire van kedvező hatása?