Miért lájkolja a pasim ezeket a képeket?!

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ennél bosszúsabb és csalódottabb már nem is lehetnék. Most ez komoly? Nem akarok egy modellel vetélkedni!

Emily hátat fordított a nagyközönségnek pucér hátsóval. De miért lájkolta ezt a pasim?!

Ez, az a fotó!
forrás: Instagram/MaxMara
Ez, az a fotó!

Cset a barátnőimmel: LOL- ezt lájkolta a pasim és bemásolom nekik a modell, Emily Ratajkowski hátsó felét ábrázoló Insta posztot. Kérdések zúgnak a fejemben. Miért tetszik ez neki? Komolyan kikészül egy meztelen popsi látványától? Vagy ezé a modellé hergeli fel? Esetleg az enyém már nem is tetszik neki?

Kép
forrás: Instagram

Leülök egy percre lehiggadni és arra gondolok, hogy valószínűleg lájkolták a haverok. Ezt ő látta és úgy gondolta, ő is megnyomja a gombot. Ne értsetek félre, még nem jutottam el arra a szintre, hogy azt képzeljem, majd Emily Ratajkowski miatt hagy el- hiszen bármennyire is helyes a pasim, elég távol áll a vele való megismerkedés lehőségétől-, de azért vannak félelmeim.

Én például sosem lájkolom celebek fotóit, maximum elmentem azokat magamnak, vagy szkrínshotolom őket. A hírességeknek nincs szükségük az én lájkjaimra. Ami nagyobb gond, hogy szerintem a pasiméra sem. Emily nem fog ugrálni azért, mert az én szerelemem odatette a szívecskét. Mérgeskedés helyett megkérdeztem a baránőimet:

gif

A barátnőim ezt gondolják:

“Én mindent lájkolok, mert mások is ezt teszik és egyébként meg tényleg tök menő volt Beyoncé várandós fotója és bejönnek még a frizuravideók is, Sophia Turner meg egy nagyon kedvencem. Nem akarok magyarázkodni, miért érzek késztetést arra, hogy ezt látványosan jelezzem. Hagyd a pasidat, semmi gáz vele!”

“Szívesen lájkolok, mert szerintem amikor nyomsz egy szívet valakinek, akkor azzal azt jelzed, hogy pár másodperc erejéig odafigyelsz rá, megerősíted abban, amit tesz és ez jó dolog. Néha azért is teszem, mert arra gondolok, hogy de menő, hogy ő ott lehet! Bácsak én is vele lehetnék! Aztán meg, hogy wow, jó érzés lehet ilyen táskával a kezedben flangálni. Nem hiszem, hogy a párod bármi mást belegondol, amikor ezt teszi."

“Csak az influencereket követem és lájkolom, mert róluk úgy gondolom, hogy coolak. Normális emberek, akik kicsit és időnként úgy élnek mint a sztárok. Nekem tetszik ez a kompromisszum. A pasid szerintem azt se tudja kiről van szó.”

Végül megkérdeztem a pasimat. Tudjátok mit mondott? “Ö…. kicsodát?”

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!

Kép
Sztárok

Brad Pitt új barátnője kísértetiesen hasonlít Angelina Jolie-ra - FOTÓ

Bradt Pitt női ideálja most már egyértelmű, ugyanis frissen elvált barátnője kiköpött hasonmása Angelina Jolie-nak!

Kép
Életmód

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Kép
Shopping

A Szex és New York átveszi az uralmat tavasszal: Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit!

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.

Kép
Szépség

A 86 éves Jane Fonda esküszik erre a drogériás arckrémre - most kedvezményesen szerezheted be!

A 86 éves Jane Fonda mindenképp hiteles személy, ha szépségápolásról van szó, erre pedig arcbőre a bizonyíték! Ezt a terméket használja arcápolási rutinjához a híresség!

Kép
Stílus

6 farmer, ami már nem lesz divatos 2024 tavaszán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezeket a farmereket is pont úgy találták ki, hogy könnyen és gyorsan megszerethessük őket!

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves