Prémiumkategóriás Egészségközpont a Bajza utcában

Prémiumkategóriás Egészségközpont a Bajza utcában
Facebook
Twitter
Pinterest

A Magyarországon még kevéssé elterjedt, a szépészeti-esztétikai és az egészségmegőrző szolgáltatásokat egy helyen, exkluzív környezetben kínáló koncepciót követve nyílt meg a fővárosi Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont. A nőket és férfiakat egyaránt megcélzó, a prémiumügyfelei igényeit magas színvonalú szolgáltatásai mellett exkluzív belső tereivel is tükröző, 400 négyzetméteres Egészségközpont 400 millió forintos beruházással született meg.

Van új a nap alatt, és Magyarországon is, ami az egészség- és szépségápolás egészen új típusú megközelítését illeti. Budapest diplomatanegyedében, a Bajza utcában nyitotta meg kapuit 2020 januárjában a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont. A 400 millió forintos beruházásból megvalósult magánegészségügyi központ több mint 400 négyzetméteren nyújt kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat prémiumügyfeleinek.

„A valódi szépség alapja az egészség” – ennek az évezredes tapasztalatnak a jegyében született meg az Egészségközpont koncepciója is: a Dr. Goodwin a klasszikus plasztikai sebészeti beavatkozások és szépészeti kezelések mellett egészségügyi szolgáltatásokat is nyújt.

„A szépség és az egészség elválaszthatatlan – fogalmazta meg a központ ars poeticáját Végh Nikoletta kommunikációs igazgató –, ennek jegyében szakembereink összehangoltan, a különböző szakterületek egymás munkáját segítve és kiegészítve dolgoznak. Intézményünk nőknek és férfiaknak egyaránt kínál arc-, test-, mell- és intimplasztikai beavatkozásokat. Esztétikai kezeléseink közül a lézeres szőrtelenítés mellett igen népszerűek a különféle arc-, illetve ránctalanító kezelések is.”

A XXI. századi elvárásoknak megfelelő modern eszközparkkal felszerelt Egészségközpontban korszerű, biztonságos eljárásokkal, valamint kiváló minőségű implantátumokkal és anyagokkal végzik a különböző beavatkozásokat és kezeléseket.

„Arra törekszünk, hogy intézményünk a legmagasabb igényeket is kielégítő prémiumkörnyezetben kínálja a legkorszerűbb plasztikai és egészségügyi szolgáltatásokat – mondta el Végh Nikoletta. – Magasan képzett, felkészült munkatársaink végigkísérik pácienseinket a kezeléseket megelőző orvosi konzultációtól a plasztikai vagy szépészeti beavatkozás minden fázisán egészen az utógondozásig.”

A kommunikációs igazgató az eszközpark folyamatos fejlesztése és a szakorvosi tevékenység, illetve a műtőkapacitás bővítése mellett a szépségápolási portfólió prémiumkategóriás termékekkel és szolgáltatásokkal való bővítését emelte ki középtávú fejlesztési célként.

„Terveink szerint működésünk első évének végére elérjük a 350-400 millió forint árbevételt átlagosan 1500-4000 fős páciensbázis mellett” – tette hozzá Végh Nikoletta.

Az egészség- és szépségápolás magas szintű összekapcsolásának legfőbb előnye, hogy szükség esetén a szépészeti problémák egészségügyi hátterét is meg tudják vizsgálni. A plasztikai, esztétikai beavatkozásokon kívül a központ több szakterületen járóbeteg-ellátást is nyújt térítéses alapon. A bőr- és belgyógyászat mellett gasztroenterológiai, dietetikai, nőgyógyászati, urológiai és endokrinológiai szakrendelés, továbbá különböző laboratóriumi és diagnosztikai vizsgálatok is elérhetők. Az Egészségközpontban – amely az Allergan gyógyszergyártó vállalat egyik hazai tréningközpontja is – a közelmúltban zajlott le az Allergan magyar trénereinek képzése, ahol az arckezeléseket végző hazai orvosok sajátíthattak el komoly szakmai háttértudást igénylő hialuronsavas kezelési metódusokat.

A Bajza utcai Egészségközpont szakorvosgárdája tapasztalt, elismert szakemberekből áll. Vezető plasztikai sebész szakorvosa Dr. Molnár Miklós, aki mintegy két évtizedes hazai és nemzetközi plasztikai sebészeti gyakorlattal – a brazil sebészi technika alapelveit vallva – törekszik a természetesség és a szépség összehangolására. Az intézmény orvosigazgatója a központ szakmai csapatának irányítása mellett az Allergan oktató plasztikai sebész szakorvosa is.

„Központunkban a plasztikai-esztétikai, arcesztétikai kezelések kapják a legnagyobb hangsúlyt. Ma már egyre inkább az arc természetes szépségét kiemelő és regeneráló, kellemetlenséggel alig járó, minimálisan invazív kezelések kerülnek előtérbe világszerte. Ezek egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb módja a hialuronsavas kezelés, amelynek célja a természetes megjelenés” – emelte ki Dr. Molnár Miklós.

A hialuronsav természetes térfogatpótló anyag, előnye, hogy kis mennyiséggel is látványos eredményt lehet elérni. Külsőleges alkalmazása krém, kapszula formájában nem elég hatékony, mert nem jut célzottan a megfelelő helyre az arcbőrben, mikrotűvel sokkal pontosabban lehet bejuttatni a kívánt helyre. Az anyag beépül a szövetekbe, és segít helyreállítani az arc és a bőr korábbi állapotát.

Kép

A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol a páciensek igényei és a szakmai javaslat ötvözésével személyre szabott kezelési terv készül. Az optimális és természetes megjelenés az injektálási technikák és pontok rendszerének segítségével érhető el, ezért a kezelés során az arcot kisebb részegységekre osztják fel, hogy ezeken a pontokon részletes terv mentén fecskendezzék be a hialuronsavas hatóanyagot. Orvosaik a megfelelő szakértelem és tapasztalat birtokában gyakorlatilag fájdalommentesen végzik a hatóanyag injektálását.

A Dr. Goodwin Egészségközpontban a hialuronsav-tartalmú töltőanyagok piacán világelső Juvéderm injektálható töltőanyagait alkalmazzák. A hialuronsavas töltőanyag kifejlesztésekor számtalan követelménynek kellett megfelelni, amelyek garantálják a kezelés biztonságosságát és eredményességét. A könnyen beadható hatóanyag jól formálható, és előre kiszámítható, természetes megjelenést biztosít. A kezelés minimális kényelmetlenséggel és csekély kieső idővel jár a páciens számára, eredménye pedig tartós, akár 24 hónapig tart.

A központ munkatársainak tapasztalatai szerint egyre több férfi számára fontos nemcsak az egészségük megőrzése, hanem a jó megjelenés is, ezért a férfiaknak szóló szűrővizsgálatok és szakrendelések mellett egyre inkább teret nyernek a férfiak számára kínált plasztikai beavatkozások és esztétikai kezelések is.

Dinamikusan bővülő piac

Az orvosi esztétikai beavatkozások területén ma az injektálásos arckezelések szegmense növekszik a legdinamikusabban. Az okok sokrétűek: egyrészt világszerte nő a kereslet a kozmetikai kezelések iránt, másrészt a tudományos fejlődés egyre hatékonyabb és biztonságosabb eredményeket produkál. Fontos szerep jut az előítéletek oldódásának is: miként világszerte, úgy hazánkban is egyre több nő tartja elfogadható beavatkozásnak az arckezeléseket, azok mára mindennapossá váltak.

Mindez plasztikusan érezhető az ágazat piaci eredményein is. A növekedés robbanásszerű: a tavaly 1 milliárd dolláros forgalmú piacon mindössze 5 év alatt 120%-os növekedésre számítanak iparági szakértők, azaz 2023-ban piac forgalma eléri a 2,2 milliárd dollárt. 2017-ről 2022-re a kozmetikai célú neurotoxin-felhasználás 13 millióról 20 millióra; a 8 millió feltöltőanyagos kezelés száma pedig 11 millióra emelkedhet mindössze öt év alatt.

Prémiumkategóriás szolgáltatásait méltó környezetben kínálja a Dr. Goodwin: a Bajza utca 54. alatti egykori kis palota egyedi építészeti megoldásait megőrizve alakította ki a mai exkluzív és harmonikus tereket Mauricio Flores belsőépítész.

„Hiszünk abban – tette hozzá Végh Nikoletta –, hogy egyedi megközelítésmódunk, központunk különleges enteriőrje és szakmai hozzáállásunk új szemléletmódot jelent a hazai egészség- és szépségápolás piacán.”

A Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont hétfőtől csütörtökig 8 és 20 óra között, pénteki napokon 8 és 15 óra között fogadja pácienseit.

Tovább olvasok
Kép
Sztárok

Rihanna meztelen jégkirálynőként pózol karácsonyi kampányában

A tervezővé avanzsált énekesnő most sem fogta vissza magát. Ez alkalommal meztelen jégkirálynőként, egy pár latex combcsizmában és kesztyűben pózol fehérnemű márkájának, a Savage X Fenty karácsonyi kollekciójában.

Kép
Életmód

5 hiba, amit zuhanyzáskor elkövetsz

Tulajdonképpen az már mindegy is, hogy zuhanyzás vagy fürdés közben, a lényeg, hogy mielőbb változtass rajtuk!

Kép
Sztárok

Catherine O'Hara újrakreálta a Reszkessetek, betörők! ikonikus jelenetét

A Kevin anyukáját megformáló Catherine O'Hara 30 év után újrakreálta a Reszkessetek, betörők! egyik ikonikus jelenetét.

Kép
Életmód

Ha kedveled az izgalmas szobanövényeket, a sellő farkú pozsgást imádni fogod

Ha hiányzik a tengerpart, vagy csak feldobnád valamivel az otthonod, esetleg valami frappáns ajándékra vágysz a barátnőid számára, van egy szuper tippünk!

Kép
Stílus

Fehér a feketétől: Megérinthetem a hajad?

Na ne! Ezt ne! Soha ne kérdezd meg egy feketétől sem!

Kép
Vegyélhazait

Karácsonyi dekorációk a #vegyélhazait csoportból

Te honnan szoktad beszerezni az ünnepi dekorációt: virágüzletből, piacról vagy te magad készíted el őket? Mi lenne, ha idén kipróbálnál valami újat!

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem