Praktikus, környezetbarát megoldások autója tisztán tartásához

Praktikus, környezetbarát megoldások autója tisztán tartásához
Forrás: Photo by Tuomas Nylund on Unsplash

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Autónk tisztasága kívül-belül éppen olyan fontos, mint otthonunk tisztasága. Főleg, ha gyakran utazunk, sok időt autóban töltve.

A járművek rengeteg pornak, szennyeződésnek vannak kitéve, rendszeres tisztításával, ápolásával nem csak az élettartamát növelhetjük meg, de mindannyian jobban érezzük magunkat egy csillogó, tiszta autóban. Ma már léteznek olyan, kifejezetten gépjárművek, autóalkatrészek tisztítására ajánlott környezetbarát tisztítószer-koncentrátumok, amelyek rendkívül hatékonyak és kiadósak, valamint nincs egészség- és természetkárosító összetevőjük.

Zöld autóápolás kívül és belül

Alufelni tisztítás, műszerfal ápolás, kárpit- és bőrápolás, külső felülettiszítás egészségre ártalmatlan szerekkel? Igen, létezik! A fermentációval készült, természetes alapú alkotóelemekből álló, 100%-ban lebomló, környezetbarát vegyszerek kémiai úton előállított savak nélkül is hatékonyan tisztítják és ápolják járművét kívül és belül. A Bioforce-nál kapható természetes tisztítószerek védelmet biztosítanak a lakkréteg számára a korrózió, az oxidáció és az UV-sugárzás károsító hatásai ellen, védő filmréteget hoznak létre a felületén, továbbá csillogóvá teszik a járművet.

A különböző igényekre mind léteznek megfelelő környezetkárosító alkotóelemeket nem tartalmazó tisztítószerek: könnyűfémfelni-tisztító, olajfolt-eltávolító, autósampon, felületvédő wax, polírozó, teherautó sampon, műanyag felülettisztító- és ápoló, bőrápoló és -tisztító, amelyek hatékony, kiadós, pénztárcabarát és környezettudatos megoldást nyújtanak a felhasználóknak. Ugye, sokkal jobb érzés úgy megtisztítani autónkat és környezetünket, hogy közben tudjuk, hogy mi is tettünk azért, hogy ne károsítsuk tovább a minket körülvevő természetet?

Olajfolt és rozsda eltávolítása környezetbarát módon? Lehetséges!

Autószerelés, -takarítás közben rendszeresen találkozunk olaj- és rozsdafoltokkal, akár a kárpitokon, ruházatunkon, garázsunk padlóján vagy a térkövön. Ezeket a foltokat igazi kihívás eltávolítani. Ilyen esetekben legtöbbször agresszív vegyszerhez nyúlunk, hogy a foltok biztosan maradéktalanul eltűnjenek. Ezek a vegyszerek azonban általában rendkívül környezet- és egészségkárosító hatásúak. Környezettudatos gondolkodással azonban választhatunk nagyon hatékony és természetes megoldásokat is a rozsda- és olajfoltok eltávolítására: növényi kivonatokkal, illóolajokkal, gyümölcssavakkal, mikrobákkal és enzimekkel makulátlan tisztaság érhető el különböző felületeken (pl. térkőre kifolyt gázolaj, gravírozott rozsdás fémfelületek, stb.), amelyeket makacs szennyeződés ért. Ezekkel az egészségre ártalmatlan szerekkel gondosan és környezetbarát módon tisztíthatja és ápolhatja bőr, műanyag, kő, fa felületeit otthonában, házában, lakásában. Válassza Ön is a természetes megoldásokat, így is hozzájárulhat Földünk egészségének megőrzéséhez!

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.

Kép
Életmód

Így gyógyítja a testet és a lelket a Palo Santo füstölő: minden negatív energiát elűz a házadból

A Palo Santo füstje tisztít, nyugtat és gyógyít a hagyományok szerint. Íme minden, amit érdemes tudnod róla!

Kép
Életmód

5 nyomós ok, hogy miért ne telefonozz elalvás előtt

Tisztább lesz a bőrünk, ha elalvás előtt telefon helyett egy könyvet emelünk fel az éjjeliszekrényről? Mutatunk 5 okot, amiért telefon helyett inkább az olvasást válaszd!

Kép
Stílus

Jött, látott és hódított! Ezért az olcsó hatású cipőtrendért bolondulnak most az influencerek

Egykoron úgy gondolták, hogy még a jó ízlés határait sem üti meg, most pedig egyre több rajongót szerez magának ez az új életre kelt cipőtrend.

Kép
Sztárok

Alighanem ez az idő év legstílusosabb sajtóturnéja! A Dűne: Második rész bemutatói szinte tobzódnak az emlékezetes divatpillanatokban

A Dűne: Második része körül nemcsak a sztori, de a szettek miatt is nagy a sajtófelhajtás. Neked melyik szett volt kedvenced?

Kép
Életmód

6 mesés szobanövény, ami nem zöld: ezekkel behozhatod a tavaszt a lakásodba

Ha imádod a szobanövényeket, de a zöldre egy kicsit ráuntál, ezeket a színpompás, pazar növénycsodákat imádni fogod!