Önazonosság, harmónia, magabiztosság: bemutatkozik a PLIÉ

Önazonosság, harmónia, magabiztosság: bemutatkozik a PLIÉ
Forrás: Plié
Facebook
Twitter
Pinterest

A PLIÉ Závodszky Dalma és Mihályfi Zsófia ötlete alapján kelt életre 2020-ban.

Gyermekkori barátságból nőtte ki magát a márka, melyben a ruhák megálmodásáért a MOME-n végzett Dalma, az operatív folyamatokért pedig a marketing területről érkezett Zsófi felel. Bihari Virág 2021-ben csatlakozott a márkához és üzleti oldalról segíti a PLIÉ folyamatos fejlődését.

A márkánk egy fontos igényre válaszol: fenntartható, magas minőségű anyagból készülő, komfortos és mégis rendkívül csinos darabokat készítünk azoknak a vásárlóknak, akik szeretnék tudatos döntések mentén letenni a voksukat egy-egy magyar, tervezői ruhadarab mellett

- Az alapítók
Kép
forrás: Plié

A PLIÉ márka célja, hogy a ruhadarabok viselőit segítse az önazonosság és harmónia megtalálásában, valamint magabiztossá tegye őket a hétköznapokban.

Legutóbbi tavaszi-nyári kollekciójuk “A nő hétszer” nevet viseli, amely klasszikus megoldásokat kínál egy-egy izgalmas csavarral a hétköznapokra és különleges alkalmakra is. A kínálat a női szerepek sokszínűségéhez idomul: a darabok egyúttal magukban is kiállják a próbát a hét minden napján, valamint egyszerű kombinálhatóságuk miatt minden kapszula gardrób alapdarabjaiként is szolgálhatnak. A PLIÉ a fenntartható divat úttörőjeként a prémium anyagok használata mellett a magas minőséget, és a rendkívül hosszú életű darabok készítését tűzte ki célul.

Kép
forrás: Plié

A ruhakollekciók mellett idén tavasszal debütált a márka első, FLUID nevet viselő ékszerkollekciója is, amely darabjai ideális kiegészítők a ruhamárka teljes kínálatához. Az időtlen FLUID ékszerek ezüst alapanyagból készültek, az arany változatokat pedig 14 karátos arannyal vonták be.

Kép
forrás: Plié

​A márka tavaszi-nyári kollekciójának darabjait július 19-20-án felpróbálhatod és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Fény utcai szalonban a PLIÉ Discovery Days eseményen, valamint július 21-24. között a www.pliecollection.com weboldalon az online Shopping napok keretében.
Facebook esemény: https://fb.me/e/2KkFKbtIy

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.