Piqué anyja tényleg megtette ezt Shakirával: a rajongók teljesen kiakadtak

Piqué anyja tényleg megtette ezt Shakirával: a rajongók teljesen kiakadtak
Facebook
Twitter
Pinterest

Egyre kellemetlenebbül alakul Shakira és Piqué botránya.

Shakira és Piqué már több mint fél évvel ezelőtt elváltak, de a csontvázak még mindig hullanak ki a szekrényből és napról napra egyre durvább részletek látnak napvilágot erről az egyébként is csúnya ügyről.

Egy válás sosem egyszerű, arról nem is beszélve, ha gyerek is születetik a házasságból és ha mindezt még egy kifejezetten pofátlan (melyik megcsalás nem az?) megcsalás is tarkítja.

Egyet tudunk, nagyon nem lennénk a helyükben, mivel ismert emberek lévén most aztán tényleg minden lépésüket figyelik. Shakira pedig erre rá is erősített és úgy döntött, ha már ilyen megalázó történetbe keveredett, a lehető legtöbb pénzt szeretné vele keveredni. Jó úton is halad, hiszen a megcsalásról írt, exférjét és annak új barátnőjét minősítő zenéje jelenleg is az egyik legnépszerűbbek között van.

A rajongók természetesen istenítik az énekesnőt, amiért kiadta magából ezeket az érzéseket és megírta az egyik legütősebb szakítós dalt, de ha a dolog mögé nézünk, végtelenül sajnáljuk Shakirát és a gyerekeit is.

Az énekesnőből valószínűleg sok év elfojtott frusztráltsága tört elő, amiért ő háttérbe szorította karrierjét azért, hogy férje még a két közös gyermekük nevelése mellett is sportkarrierjére fókuszálhasson. Mindezt pedig azzal hálálták meg neki, hogy éveken keresztül csalták egy (jelenleg) 22 éves lánnyal, aki Shakira ágyában aludt, hordta a ruháit és megette az eperdzsemet a hűtőből.

Ez a csillagállás önmagában is vérlázító, de a rajongók tovább kutakodtak és arra a feltételezésre jutottak, hogy Shakirával Piqué családja sem úgy bánt, hogy megérdemelte volna, és az énekesnő nem véletlenül helyezett az erkélyre egy látványos boszorkányt, ami anyósát szimbolizálja. Egyrészt Piqué anyja néhány forrás szerint végig tudott fia szeretőjéről, másrészt előkerült most egy felvétel, ahol az látható, hogy megszorítja Shakira arcát, majd jelzi számára, hogy hallgasson el.

A rajongók teljesen kiakadtak a videó miatt és elárasztották a kommentszekciót a felháborodott hozzászólások. Nem tudjuk, mi válthatta ki a videóban látható reakciót, de mindenesetre nézni is kellemetlen.

Te mit gondolsz erről az egészről?

Olvastad már?

Galéria / 7 kép

7 híres pár, akiknek sikerült megőrizniük nagyszerű kapcsolatukat a szakítás után is

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

Akkor és most: Így változott meg Madonna arca 25 év alatt

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!