Sok szülő tanulhatna tőle! Pink zseniális választ adott lányának arra, hogy 11 évesen miért nem lehet telefonja

Sok szülő tanulhatna tőle! Pink zseniális választ adott lányának arra, hogy 11 évesen miért nem lehet telefonja
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Pink világos, ám szeretetteljes határokat szab gyermekei számára!

A kétgyerekes anyukát egy friss interjúban nemrég arról a témáról kérdezték, amit egyetlen szülő sem kerülhet el: mikor kapja meg a csemete az első telefont? Nos, Pink határozottan el is mondat a véleményét a témában, ahogy azt is megosztotta, ő mit mondott 11 éves lányának, Willow-nak, amikor ő neki szegezte a nagy kérdést: „A gyerekeimnek nincs telefonjuk, a lányom pedig 11 évesen az egyetlen az osztályában, akinek nincs telefonja. Nehéz téma ez. Sok barátom gyereke használja már a TikTokot, ő pedig nem. Ezzel kapcsolatban pedig azt mondtam Willow-nak: »Ők nem az én gyerekeim. Te vagy az én gyerekem«” – kezdte az énekesnő.
Pink szerint ez az egyetlen módja annak, hogy megvédje Willow-t a lehetséges károktól, amiket a közösségi média okozhat a gyerekeknek és a tinédzsereknek – különösen azért, mert ismert szülők gyermeke. Majd hozzátette, hogy Willow-nak van egy okosórája, amellyel vészhelyzetben fel tudja venni a kapcsolatot velük, de a telefon egyelőre szóba sem jöhet.

Azt mondtam neki, ha tud olyan tanulmányt mutatni nekem egy neves forrásból, amely azt mondja, hogy a közösségi média jó neki, akkor regisztrálhat. Hát sok szerencsét neki!

Pink ezzel ismét bebizonyította, hogy csodálatos anyuka, annak ellenére, hogy egykor még ő maga sem hitte, nem megállja majd a helyét ebben a szerepben.

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Szigorú szabályok, amiket a Beckham-gyerekeknek be kell tartaniuk

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.