Egyik sármosabb, mint a másik: Pierce Brosnan 3 fiával posztolt közös fotót - a legidősebb a színész kiköpött mása

Egyik sármosabb, mint a másik: Pierce Brosnan 3 fiával posztolt közös fotót - a legidősebb a színész kiköpött mása
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Pierce Brosnan családjában kimondottan magas a génlottó-nyertesek aránya.

Pierce Brosnan a vörös szőnyeges családi megjelenéseken túl, ha úgy hozza az alkalom, örömmel posztol gyerekeiről, ám a legutóbbi eset kimondottan ritkaságszámba megy, hiszen most négy sármos Brosnan mosolyog ránk vissza egy képről. Ezt pedig azért is kivételes, mert a színész első házasságából született fiát kimondottan ritkán láthatjuk.

A 69 éves Pierce Brosnan apák napja kapcsán Instagramon osztott meg egy igazán különleges családi fotót, amelyen három fiával Paris-szel, Dylannel és Seannal együtt pózol a család hawaii otthonának kertjében. A két fiatalabb, nem mellesleg modellként dolgozó Brosnan fiú se tagadhatná le világhírű apukájuk sármos vonásait, de meg kell hagyni, hogy a 38 éves Sean édesapja kiköpött mása. Ugye?

Pierce Brosnan 1980-ban vette feleségül Cassandra Harris ausztrál színésznőt, legidősebb vér szerinti fia, Sean 1983-ban született. Első felesége halála után a színész örökbe fogadta és nevére vette néhai neje korábbi házasságából született két gyermekét is. Immáron háromgyermekes özvegyként, 1994-ben találkozott Keely Shaye Smith amerikai újságíróval Mexikóban. Idősebb fiuk, Dylan 1997-ben, öccse, Paris pedig 2001-ben született.


És ezt láttad már?

Galéria / 5 kép

New generation: Sztárok gyerekei, akik még szüleiknél is híresebbek lehetnek

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.