Pierce Brosnan felesége rengeteget fogyott! Ezzel a módszerrel adott le közel 50 kilót

Pierce Brosnan felesége rengeteget fogyott! Ezzel a módszerrel adott le közel 50 kilót
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Pierce Brosnan felesége az életmódváltás mellett döntött, a hírek szerint már közel 50 kilós fogyásnál tart!

Pierce Brosnan felesége, Keely Shaye az elmúlt években sok bántást kapott súlya miatt, holott mindössze annyi a "bűne", hogy két szülése után már nem pörögtek róla olyan gyorsan a kilók, neki pedig esze ágában sem volt görcsös hajszába kezdeni a mai szépségideállal.

Keely Shaye 1995-ben:

Kép
forrás: GettyImages

Ebben pedig férje, Pierce Brosnan is támogatja, aki nem egy és nem két interjúban hangoztatta, mennyire odáig van Keely nőies idomaiért, és amúgy sincs senkinek joga ítélkeznie felette. Ettől függetlenül nem lehetett könnyű az egykori James Bond feleségének lenni és újra meg újra a bulvármagazinokban látni a bántó szalagcímeket.

Ez a fotó pedig 2020-ban készült:

Kép
forrás: GettyImages

Mégis meglepődnénk, ha Keely a közvélemény kritikája miatt kezdett volna diétába, ám az tény, hogy az utóbbi időben rengeteget fogyott, és ha hinni lehet a híreknek, akkor életmódváltásának köszönhetően már 45 kiló mínusznál jár.

Itt pedig egy friss fotó! De mégis, hogyan fogyott Keely Shaye közel 50 kilót?

Mrs. Bond az utóbbi időben állítólag a clean eating, azaz a tiszta étkezés híve lett, amely során csak és kizárólag organikus ételeket fogyaszt, kerüli az alkoholt és nem eszik semmilyen tartósítószert vagy egyéb mű dolgot tartalmazó dolgot. Fontos számára, hogy minél több összetett szénhidrátot vigyen a szervezetébe, vagyis a péksütik helyett zabot, bulgurt vagy épp édesburgonyát fogyaszt. Ezekkel az egyszerű tippekkel, mindenféle önsanyargatás nélkül dobott le 45 kilogrammot, amely mellett természetesen rendszeresen mozog is. Talán nem is árt egy esélyt adni a tiszta étkezésnek!

Shaye és Brosnan egyébként 1994. április 8-án kötötték össze az életüket Mexikóban. Két közös gyermekük született: Paris és Dylan.

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 fogyást gyorsító edzéstipp, amire a híres nők esküsznek

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!