Nem Pharrell Williams az egyetlen! 10 sztár, aki divattervezőként is sikeres lett

Nem Pharrell Williams az egyetlen! 10 sztár, aki divattervezőként is sikeres lett
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Akadnak olyan esetek, amikor a hírességek döntenek úgy, hogy egy kisebb karrier-kitérő senkinek sem árthat, így hát divattervezőnek állnak!

Pharrell Williams hosszú évek óta nemcsak énekesként és zenei producerként ismert, hanem divattervezőként is. 2005-ben japán divatikonnal, Nigoval közösen hozta létre a Billionaire Boys Club és az Ice Cream brandeket, 2020-ban pedig elindította a Humanrace névre keresztelt bőrápoló márkát, de az Adidasszal és a Monclerrel is kollaborált, illetve 9 éven át volt a Chanel márkanagykövete. Épp ezért sokakat egy percig sem lepett meg az, hogy a minap bombaként robbant a hír, miszerint a tizenháromszoros Grammy-díjas előadó lett a Louis Vuitton férfi részlegének új kreatív igazgatója, első kollekciója a tervek szerint pedig idén júniusban debütál majd a Párizsi Divathéten.

A hírességek körében egyébként egyáltalán nem ritka, hogy karrierjük egy bizonyos pontján rájönnek arra, hogy többet szeretnének. Tény és való, hogy más foglalkozásokkal ellentétben az ő munkájuk sokkal több szabadságot rejt magában, ám még ennek a látszólagos gondtalan kényelemnek is lehetnek hátulütői. Vannak, akik úgy gondolják, hogy szakmájuk korlátozza a bennük rejlő kreativitást, így más területeken kezdik el keresni azt, kalandozásaik során pedig sokan rá is akadnak életük ezen hiányzó láncszemére. Jó páran a trendek világában találják meg saját hangjukat, ez ugyanis lehetőséget kínál nekik arra, hogy komolyabb külső beavatkozás nélkül végre saját maguk alkothassanak. Talán pont ezért jutottunk ma már el oda, hogy bizony nem egy sztárt divattervezőként is emlegethetünk, és nem is rossz divattervezőként. Pharrell Williams esete azonban talán minden eddiginél kiemelkedőbb, ő ugyanis amellett, hogy saját divatmárkát alapított, most egy nagy múltú divatház is letette a voksát mellette, ez példanélküli a divatvilágban, mi már nagyon várjuk, hogy milyen kollekcióval debütál immár a Louis Vuitton égisze alatt Pharrell!

De addig is, kattints tovább és mutatjuk, hogy melyik az 10 híresség, aki divattervezőként is egyre komolyabb sikereket ér el!

Galéria / 10 kép

10 sztár, aki divattervezőként is sikeres lett

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Színészek, akik felhagytak karrierjükkel, és szakmát váltottak

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.