Nyertek a petíciót aláírók: megváltozott Amber Heard szerepe az Aquaman 2-ben

Nyertek a petíciót aláírók: megváltozott Amber Heard szerepe az Aquaman 2-ben
Forrás: Warner Bros
Facebook
Twitter
Pinterest

Erre a fordulatra nem számítottunk!

Azt már az egész világ tudja, hogy Johnny Depp és Amber Heard épp egy hihetetlenül csúnya és brutális per közepén tartanak, válásuk ugyanis koránt sem sikerült szépre. Történt ugyanis, hogy Amber néhány évvel ezelőtt azt állította, hogy Johnny Depp többször is bántalmazta őt házasságuk alatt fizikailag, aminek következtében Johnny szó szerint elesett az addigi összes filmes munkájától. Kitették őt a Karib-tenger kalózai és a Legendás állatok franchise-okból is, Amber viszont megkapta a női főszerepet az Aquaman című sorozatban.

Később Johnny becsülete és munkái elvesztése miatt beperelte volt feleségét rágalmazásért, maga a per pedig néhány héttel ezelőtt vette kezdetét, ami szó szerint mindent megváltoztatott. A tárgyalásokat ugyanis élőben bárki nézheti, és rengeteg ember úgy gondolja, hogy Amber nem viselkedik úgy, mint aki igazat mond, Johnny viszont nagyon őszintének tűnik. A rajongók ráadásul sérelmezik azt is, hogy nem igazságos, hogy azelőtt, mielőtt Johnny megvédhette volna magát, vagy bármi kiderült volna a per alatt a bántalmazások igazságtartalmáról, a filmgyártók csakúgy megváltak Johnnytól. Ezzel szemben Amber megkapta élete első komoly filmszerepét egy hatalmas volumenű franchise-ban, pedig a per alapján még az is kiderülhet, hogy végig ő hazudott.

Emiatt több, mint KÉTMILLIÓAN írtak alá egy petíciót, hogy Ambert távolítsák el az Aquaman 2-ből, aminek úgy tűnik, hogy meglett az eredménye. A minap ugyanis Ambert hallgatták ki a tárgyaláson, ahol rákérdeztek nála, hogy miben befolyásolta a per a filmes karrierjét, és hogyan sikerült megtartania az Aquamanben játszott szerepét, amire a színésznő így válaszolt:

„Hónapokkal korábban mentem dolgozni és tovább is maradtam, hogy megtartsam az állásomat. Keményen küzdöttem érte, és végül sikerült, elkészítettem az Aquamant a botrány ellenére.”

– mondta Amber, aki az Aquaman 2-től már kevésbé tudott ennyire pozitívan nyilatkozni:

„Nagyon keményen harcoltam, hogy megtartsam a szerepemet a film következő részében, a készítők viszont ezt másképp gondolták. Megkaptam a forgatókönyv új változatát, amelyből kivették azokat a jeleneteket, amelyekben akció volt, amelyek az én karakteremet és egy másik karaktert ábrázolták. Anélkül, hogy spoilert árulnék el, két karakterről van szó, akik egymással harcoltak az eredeti forgatókönyvben. Alapvetően rengeteg mindent kiírtak a történetből, amelyben a karakteremnek fontos szerepe lett volna...”

A hírek szerint ráadásul Amber csupán 10 percet lesz összesen képernyőn az új Aquaman filmben, rengeteg jelenetét ugyanis kivágták, szóval úgy tűnik, hogy a petíció, amit kétmillióan írtak alá, megtette a hatását...

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 7 kép

6+1 híres ember, akinek egy botrány tette tönkre a karrierjét

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.