Nyertek a petíciót aláírók: megváltozott Amber Heard szerepe az Aquaman 2-ben

Nyertek a petíciót aláírók: megváltozott Amber Heard szerepe az Aquaman 2-ben
Forrás: Warner Bros

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Facebook
Twitter
Pinterest

Erre a fordulatra nem számítottunk!

Azt már az egész világ tudja, hogy Johnny Depp és Amber Heard épp egy hihetetlenül csúnya és brutális per közepén tartanak, válásuk ugyanis koránt sem sikerült szépre. Történt ugyanis, hogy Amber néhány évvel ezelőtt azt állította, hogy Johnny Depp többször is bántalmazta őt házasságuk alatt fizikailag, aminek következtében Johnny szó szerint elesett az addigi összes filmes munkájától. Kitették őt a Karib-tenger kalózai és a Legendás állatok franchise-okból is, Amber viszont megkapta a női főszerepet az Aquaman című sorozatban.

Később Johnny becsülete és munkái elvesztése miatt beperelte volt feleségét rágalmazásért, maga a per pedig néhány héttel ezelőtt vette kezdetét, ami szó szerint mindent megváltoztatott. A tárgyalásokat ugyanis élőben bárki nézheti, és rengeteg ember úgy gondolja, hogy Amber nem viselkedik úgy, mint aki igazat mond, Johnny viszont nagyon őszintének tűnik. A rajongók ráadásul sérelmezik azt is, hogy nem igazságos, hogy azelőtt, mielőtt Johnny megvédhette volna magát, vagy bármi kiderült volna a per alatt a bántalmazások igazságtartalmáról, a filmgyártók csakúgy megváltak Johnnytól. Ezzel szemben Amber megkapta élete első komoly filmszerepét egy hatalmas volumenű franchise-ban, pedig a per alapján még az is kiderülhet, hogy végig ő hazudott.

Emiatt több, mint KÉTMILLIÓAN írtak alá egy petíciót, hogy Ambert távolítsák el az Aquaman 2-ből, aminek úgy tűnik, hogy meglett az eredménye. A minap ugyanis Ambert hallgatták ki a tárgyaláson, ahol rákérdeztek nála, hogy miben befolyásolta a per a filmes karrierjét, és hogyan sikerült megtartania az Aquamanben játszott szerepét, amire a színésznő így válaszolt:

„Hónapokkal korábban mentem dolgozni és tovább is maradtam, hogy megtartsam az állásomat. Keményen küzdöttem érte, és végül sikerült, elkészítettem az Aquamant a botrány ellenére.”

– mondta Amber, aki az Aquaman 2-től már kevésbé tudott ennyire pozitívan nyilatkozni:

„Nagyon keményen harcoltam, hogy megtartsam a szerepemet a film következő részében, a készítők viszont ezt másképp gondolták. Megkaptam a forgatókönyv új változatát, amelyből kivették azokat a jeleneteket, amelyekben akció volt, amelyek az én karakteremet és egy másik karaktert ábrázolták. Anélkül, hogy spoilert árulnék el, két karakterről van szó, akik egymással harcoltak az eredeti forgatókönyvben. Alapvetően rengeteg mindent kiírtak a történetből, amelyben a karakteremnek fontos szerepe lett volna...”

A hírek szerint ráadásul Amber csupán 10 percet lesz összesen képernyőn az új Aquaman filmben, rengeteg jelenetét ugyanis kivágták, szóval úgy tűnik, hogy a petíció, amit kétmillióan írtak alá, megtette a hatását...

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 7 kép

6+1 híres ember, akinek egy botrány tette tönkre a karrierjét

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Kép
Sztárok

Lekapták őket: Már nem tudják tovább titkolni, ő a Bridgerton sorozat sztárjának gyönyörű barátnője! - FOTÓ

Colin Bridgertont alakító szexi színész már nem tudja tovább titkolni kapcsolatát, ugyanis lencsevégre kapták őket. Mutatjuk, ki Luke Newton csinos barátnője!

Kép
Szépség

Tényleg árthat hajunknak a sós víz? Ha erre figyelsz, nem lehet baj a nyaralás során

A nyári tengerparti nyaralások alkalmával nem csupán bőrünk védelme érdemel kiemelt figyelmet, hanem fontos, hogy hajtincseink is megfelelő ápolásban és gondoskodásban részesüljenek. Mutatjuk, hogyan!

Kép
Életmód

Már nem a fehérje a legnagyobb táplálkozási őrület: 2024-ben ez a makrotápanyag vált a legfontosabbá

Igen, igen, fontos a fehérjebevitel, de 2024-ben a rostok kerültek a reflektorfénybe!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 15 kihagyhatatlan nyári ruha 15 ezer forint alatt

A nyári ruhák terén tényleg megéri a változatosságra törekedni.

Kép
Életmód

Hiányuk demenciához vezethet! Avagy íme a 6 legerősebb agyműködést serkentő vitamin

Az emberi agy a testünk legbonyolultabb szerve. Felelős a gondolkodásért, az érzelmekért, a memóriáért, a tanulásért, a kreativitásért és még hosszan sorolhatnánk. Ahogy öregszünk, vagy ha krónikus betegségekkel küzdünk, a kognitív funkcióink romlani kezdhetnek. Ez a hanyatlás számos tényezőből eredhet, beleértve a nem megfelelő táplálkozást, a genetikai hajlamot, a stresszt, és természetesen a vitaminhiányokat is. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a vitaminokat, melyek az agyműködés serkentéséért is felelnek.

Kép
Sztárok

Volt, hogy tizenhárom hónap alatt 42 kilót fogyott! Avagy 10 őrültes dolog Karl Lagerfeldről

Karl Lagerfeld életét megannyi titok és szóbeszéd lengte körbe és ez a varázs az évek múlásával sem veszít érdekes bájából.