Tudtad? Pedro Pascal testét különleges tetoválások borítják - most eláruljuk, hogy mit jelentenek!

Tudtad? Pedro Pascal testét különleges tetoválások borítják - most eláruljuk, hogy mit jelentenek!
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Pedro Pascal bár igazán sose takargatta őket, a rajongóknak mégis most szúrt szemet az, hogy mennyi érdekes tetoválás található a sármos színészen!

Pedro Pascal kétségtelenül az egyik legfelkapottabb név most Hollywoodban. A chilei származású amerikai színész ugyanis karrierje szempontjából eléggé megtolta az elmúlt évet, hiszen nemcsak az HBO játékadaptációjában, a The Last of Us című sorozatban bizonyított Joel-ként, hanem a Disney+-on futó A Mandalóri űrwestern harmadik évadjában is.
A 48 éves sztár pedig jó ideje a szakmában van már, és bár Trónok harcában Oberyn Martell-ként, illetve a Narcos című sorozatban Javier Peña-ként volt lehetősége bizonyítani tehetségét, ám úgy tűnik, hogy számára most jött el az a bizonyos áttörés, amire olyan régóta kitartóan várt, és aminek köszönhetően szinte biztos, hogy hangzatos lehetőségek tucatjai várnak még rá. Színészi kvalitásai mellett a rajongók egyszerűen odavannak Pedro Pascal karizmatikus személyiségéért és hihetetlen humorérzékéért is, így nem csoda, hogy szeretnének minden apró infót megtudni róla, így régi elfeledett szerepei mellett mostanság tetoválásairól is sok szó esik. Mert bizony van neki! Szám szerint 6! Na de nem is szaporítjuk tovább a szót, mutatjuk is Pedro Pascal tetoválásainak szívhez szóló történeteit!

Galéria / 6 kép

Pedro Pascal 6 tetoválásának különleges története

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 3 kép

Ő Pedro Pascal transznemű testvére: Lux Pascal

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.