Egy igazi álompár, akinek sikerült 50 évig együtt maradnia: Paul Newman és Joanne Woodward szerelmének története

Egy igazi álompár, akinek sikerült 50 évig együtt maradnia: Paul Newman és Joanne Woodward szerelmének története
Forrás: Getty Images

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Facebook
Twitter
Pinterest

Egy tökéletes hollywoodi házasság titkai következik!

Egy ötven évig tartó házasság manapság világszerte példaértékű, pláne Hollywoodban, ahol a szerelem még a gyakorinál is gyakrabban múlandó. Nem véletlen tekint a legendás 2008-ban elhunyt színészre és 94 éves feleségére a szakma Hollywood aranypárjaként. Paul Newman és Joanne Woodward kapcsolata reményt adhat mindenki számára, hogy igenis létezik sírig tartó, örök szerelem.
Már a megismerkedésük története is igazán romantikus volt, a kezdő, akkor még teljesen ismeretlen színészt Joanne Woodward ügynöke mutatta be az akkor már énekesnőként és színésznőként a szárnyait bontogató, tőle öt évvel fiatalabb nőnek. Közösen először 1953-ban dolgoztak a Piknik c. darabban, ami Paul Newman debütálása is volt a Braodway-n, aki ekkor már házas volt, és a kezdetekben nem volt köztük több barátságnál. 1957-ben kaptak ismét közös szerepet, akkor pedig már nem lehetett köztük letagadni a kémiát, így Newman el is vált korábbi feleségétől, Jackie Witte-től. Az esküvőjükre 1958. januárjában Las Vegasban került sor, és idővel három közös gyermekük tette teljessé a boldogságukat. Közben a munkának sem fordítottak hátat, és már házaspárként is vállaltak szerepeket, de idővel a sármos színész filmrendezőként is kipróbálta magát. A felesége pedig mindig támogatta az ötleteiben, vagy a hobbijában, még az autóversenyzésben is, és annak ellenére, hogy a jóképű Newmant állandóan ostromolták a hölgy rajongók, viselkedésével soha nem adott okot féltékenységre, vagy bizalmatlanságra, így kapcsolatuk megingathatatlanok bizonyult, ami akkoriban is igen ritkaságnak számított Hollywoodban. Egy interjúban Woodward elmondta, hogy férjének egyetlen dolog számított igazán, méghozzá az, hogy valaki őszintén meg tudja nevettetni.

Kép
forrás: Getty Images

50 éven át tartó házasságuk története azért is különleges, mert hiába szól megszámlálhatatlan film az igaz szerelemről, Hollywoodban a kamerák mögött ez a legritkább jelenség, amivel szembesülhetünk. Az ő kapcsolatuk bizonyítja, hogy igenis tarthat örökké a boldogság, és a romantikus filmek nem csupán a képzelet szüleményei, hanem valóban léteznek holtomiglan-holtodiglan történetek. A pár történetének megfilmesítési jogairól egyébként folyamatban vannak a tárgyalások, úgyhogy lehet, hogy egyszer még a filmvásznon is megcsodálhatjuk ezt az igazán inspiráló szerelmi történetet.

Galéria / 10 kép

Sztárpárok, akik ezer éve együtt vannak

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Kép
Sztárok

Bréking: Palvin Barbi így érkezett meg a cannes-i filmfesztiválra - fotók

Figyelem, Palvin Barbi 5 év után ismét Cannes-ban!

Kép
Szépség

Martha Stewart ragyogó arcbőrének titka ez az 5 ezer forintos termék: eltünteti a sápadtságot és kiegyenlíti az arcbőrt!

Martha Stewart kedvenc sminkterméke nem más, mint a nyári sminktrendek egyik alapköve! Most már itthon is kapható ez a legnépszerűbb highlighter!

Kép
Sztárok

10 meleg színész, akik heteroszexuális karaktert alakítottak

Jonathan Bailey sokunk bánatára a férfiakhoz vonzódik, de nem ő az egyetlen meleg színész, aki heteroszexuális karaktert alakít a legtöbb szerepében!

Kép
Életmód

Smink nélkül mentem az esküvőmre: életem legjobb döntése volt!

Egy névtelen menyasszony esküvői története bejárta az internetet!

Kép
Életmód

9 szokás, amit a hiperegészséges emberek követnek: ezért olyan erős az immunrendszerük

Te is szeretnél szuperegészséges lenni, fitten élni, és kicsattanó energiával bírni mindennap? Nos, az alábbiakban olyan szokásokat gyűjtöttünk össze, melyek nemcsak abban segítenek, hogy egészséges legyél, de hozzájárulnak ahhoz is, hogy az immunrendszered legyőzze a vírusokat, és szinte sose legyél beteg. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép
Életmód

3 csillagjegy, aki mindenkinél több pénzt költ a barátai esküvőjére

Ezek a csillagjegyek nem spórolnak szeretteik esküvőjén.