Egy igazi álompár, akinek sikerült 50 évig együtt maradnia: Paul Newman és Joanne Woodward szerelmének története

Egy igazi álompár, akinek sikerült 50 évig együtt maradnia: Paul Newman és Joanne Woodward szerelmének története
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Egy tökéletes hollywoodi házasság titkai következik!

Egy ötven évig tartó házasság manapság világszerte példaértékű, pláne Hollywoodban, ahol a szerelem még a gyakorinál is gyakrabban múlandó. Nem véletlen tekint a legendás 2008-ban elhunyt színészre és 93 éves feleségére a szakma Hollywood aranypárjaként. Paul Newman és Joanne Woodward kapcsolata reményt adhat mindenki számára, hogy igenis létezik sírig tartó, örök szerelem.
Már a megismerkedésük története is igazán romantikus volt, a kezdő, akkor még teljesen ismeretlen színészt Joanne Woodward ügynöke mutatta be az akkor már énekesnőként és színésznőként a szárnyait bontogató, tőle öt évvel fiatalabb nőnek. Közösen először 1953-ban dolgoztak a Piknik c. darabban, ami Paul Newman debütálása is volt a Braodway-n, aki ekkor már házas volt, és a kezdetekben nem volt köztük több barátságnál. 1957-ben kaptak ismét közös szerepet, akkor pedig már nem lehetett köztük letagadni a kémiát, így Newman el is vált korábbi feleségétől, Jackie Witte-től. Az esküvőjükre 1958. januárjában Las Vegasban került sor, és idővel három közös gyermekük tette teljessé a boldogságukat. Közben a munkának sem fordítottak hátat, és már házaspárként is vállaltak szerepeket, de idővel a sármos színész filmrendezőként is kipróbálta magát. A felesége pedig mindig támogatta az ötleteiben, vagy a hobbijában, még az autóversenyzésben is, és annak ellenére, hogy a jóképű Newmant állandóan ostromolták a hölgy rajongók, viselkedésével soha nem adott okot féltékenységre, vagy bizalmatlanságra, így kapcsolatuk megingathatatlanok bizonyult, ami akkoriban is igen ritkaságnak számított Hollywoodban. Egy interjúban Woodward elmondta, hogy férjének egyetlen dolog számított igazán, méghozzá az, hogy valaki őszintén meg tudja nevettetni.

Kép
forrás: Getty Images

50 éven át tartó házasságuk története azért is különleges, mert hiába szól megszámlálhatatlan film az igaz szerelemről, Hollywoodban a kamerák mögött ez a legritkább jelenség, amivel szembesülhetünk. Az ő kapcsolatuk bizonyítja, hogy igenis tarthat örökké a boldogság, és a romantikus filmek nem csupán a képzelet szüleményei, hanem valóban léteznek holtomiglan-holtodiglan történetek. A pár történetének megfilmesítési jogairól egyébként folyamatban vannak a tárgyalások, úgyhogy lehet, hogy egyszer még a filmvásznon is megcsodálhatjuk ezt az igazán inspiráló szerelmi történetet.

Galéria / 13 kép

Sztárpárok, akik ezer éve együtt vannak

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.