Félmilliós divatdíjra pályázhattak a kreatív magyar divattervezők

Félmilliós divatdíjra pályázhattak a kreatív magyar divattervezők
Forrás: Patronage 99 Alapítvány

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

A Patronage99 Alapítvány hagyományteremtő szándékkal meghirdetett 550.000 forintos összdíjazású pályázatának témája a város és a természet kapcsolata, a célja pedig a hazai öltözködéskultúra fejlesztése. A pályázatra 16 értékes, színvonalas és kreatív modellel pályáztak a résztvevők, amelynek díjkiosztó gálájára 2021 szeptember 17-én kerül sor.

A legjobb 10 pályázatot külön szakmai zsűri bírálta el, a fődíjakat pedig a divatszakma rangos képviselőiből álló grémium választja ki. A zsűriben olyan nemzetközileg elismert neves divatszakembereket találunk, mint Náray Tamást, Benes Anita divattervezőt, Benczik Juditot a MOME tanárát, Horn Enikő divattervezőt, Tóth Angelika médiatervezőt, dr. Csaba Annamáriát a Divat és Marketing főszerkesztőjét, illetve Kissné Kászon Gabriellát a VOSZ képviseletében, amely szervezet a díjkiosztó gála fő támogatója is. A divatdíj mentora és az Alapítvány létrehozója dr. Medgyessy Ildikó divatszakember, az Elegant Design Zrt. igazgatónője.

A modelleket bemutató díjkiosztó gálára 2021. szeptember 17.-én kerül sor a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Baross termében. A gála védnöke Vámos Magda hazai és nemzetközi divatszakember.

Az első helyezett 300.000, míg a második 150.000, a harmadik pedig 100.000 forintos pénzjutalomban részesül, az Elegant Design Zrt. pedig felajánlotta, hogy a díjnyertesek munkáit elkészíti.

Kép
forrás: Patronage 99 Alapítvány

A Patronage Alapítványról:

A Patronage99 Alapítvány 2020 elején alakult. A Patronage szó franciául szabásmintát, de magyarul is érthető, segítséget, támogatást jelent. Az alapítója dr. Medgyessy Ildikó divatszakember. Az Alapítvány célja a hazai öltözködéskultúra fejlesztése, a mindennapi viseletek ízlésessé tétele, a közízlés színvonalának emelése. A pályázat további célja a hazai divattervezők tevékenységének támogatása. A hazai divattervezők tehetségesek, kreatívak, tehetségük kiaknázása az alapítvány egyik fontos célja. A kuratórium szeretné, ha ez a gondolkodásmód és gyakorlat hagyománnyá válna, ennek érdekében az alapítvány jövőre is szeretné kiírni a pályázatát.

További információk, jelentkezési lap, tudnivalók ITT.

Facebook

Instagram

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.