Molesztálás és bántalmazás! Pamela Anderson szomorú gyerekkorának döbbenetes titkairól mesélt

Molesztálás és bántalmazás! Pamela Anderson szomorú gyerekkorának döbbenetes titkairól mesélt
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Pamela Anderson meglepő őszinteséggel vallott életének egy eddig kevésbé ismert részleteiről is.

Pamela Anderson egyáltalán nem vette jól, amikor a Hulu 2022-ben bemutatta a Pam és Tommy című sorozatot, ami az egykori Baywatch csillag és a Mötley Crüe dobosának 3 éven át tartó viharos házassága mutatja be, kimondottan nagy hangsúlyt helyezve a néhai sztárpár szexvideó-botrányára. És bár akkor inkább a hallgatást választotta, idővel rájött arra, hogy a legjobb az lesz, ha ő maga mondja el saját történetét.

2023. január 31-én került fel a Netflix kínálatába a Pamela közelről című dokumentumfilm, melyben a most 55 éves sztár őszintén és kendőzetlenül mesél nemcsak életének fent említett szerelemmel, boldogsággal és fájdalommal teli időszakáról, hanem múltjának olyan részleteit is a nézők elé tárja, amiről eddig mélyen hallgatott. Pamela Anderson gyerekkora például kicsit sem olyan idillikus, mint ahogy azt többen gondolják.

Édesapja a kelletténél többet nézett a pohár fenekére, ez pedig az egész család lelkivilágára rányomta a bélyegét. Ám sajnos Pamelának a korai éveiben nemcsak a szülei körüli zűrökkel kellett megbirkóznia, hanem bébiszitterével is.

Kiskoromban szörnyűségek is történtek velem. Vigyázott rám egy nő, akit a szüleim remek bébiszitternek tartottak, mert ajándékokat hozott, pedig molesztált. 3-4 évig bántalmazott, és megtiltotta, hogy elmondjam a szüleimnek

- meséli a róla készült dokumentumfilm képkockáin.

Bár gyerek volt, de a maga módján próbált küzdeni ebben a helyzetben. Majd egy nap korához képest valami egészen szokatlan dolgot kívánt, ami aztán hátborzongató módon valósággá is vált, és ez a sorsfordulat jó ideig meghatározta az ő életét is.

Próbáltam megvédeni tőle az öcsémet ezért megakartam ölni a nőt, szíven szúrni egy botnyalókával. Mondtam neki, hogy haljon meg, mire másnap elhunyt autóbalesetben. Azt hittem, hogy én öltem meg az elmémmel ezért titkoltam. Biztosra vettem, hogy én tehetek róla, mert a halálát kívántam. Ezzel a tudattal éltem le a fiatal éveimet

- zárta a szomorú történetről szóló visszaemlékezését.

Az egykori Playboy-címlaplány gyermekkora ezek után sem volt teljesen nyugodt, ugyanis mindössze 12 éves volt, amikor egy 25 éves férfi megerőszakolta őt, ez pedig tovább mélyítette a lelki sebeit. Elmondása szerint akkoriban ha valami megrázó dolog történt vele, egyszerűen elhagyta a testét és egy másik képzeletbeli világba menekült, ez a módszer pedig nagy valószínűséggel segített neki abban is, hogy visszahúzódó és önbizalom-hiányos lányként átvészelje a tinédzser éveket. A gimnáziumban pedig ő sem hitte volna, hogy 21 évesen egy focimeccs örökre és végérvényesen megváltoztatja majd az életét.

De nem Pamela Anderson az egyetlen a sztárvilágban, akit gyerekként zaklattak. Galériánkban még több szomorú történetet találsz olyan hírességektől, aki bár nehezen, de idővel felvállalták az őket ért borzalmakat!

Galéria / 6 kép

Sztárok, akiket gyerekként molesztáltak

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.

Kép
Életmód

Elveszettnek érzed magad a munkahelyeden? Próbáld ki az Anti-Goals trendet, ami igazi változást hozhat a karrieredben

Ha összeállítod, mik az úgynevezett „anti-céljaid” a munkádban, sokkal lelkesebbé és motiváltabbá válhatsz.

Kép
Sztárok

Zsák a foltját! Sztárcsemeték, akik szintúgy egy híresség gyerekébe szerettek bele

A hírességek világát néha sokkal több romantikus szál köti össze, mint ahogy azt először gondolnánk!