Molesztálás és bántalmazás! Pamela Anderson szomorú gyerekkorának döbbenetes titkairól mesélt

Molesztálás és bántalmazás! Pamela Anderson szomorú gyerekkorának döbbenetes titkairól mesélt
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Pamela Anderson meglepő őszinteséggel vallott életének egy eddig kevésbé ismert részleteiről is.

Pamela Anderson egyáltalán nem vette jól, amikor a Hulu 2022-ben bemutatta a Pam és Tommy című sorozatot, ami az egykori Baywatch csillag és a Mötley Crüe dobosának 3 éven át tartó viharos házassága mutatja be, kimondottan nagy hangsúlyt helyezve a néhai sztárpár szexvideó-botrányára. És bár akkor inkább a hallgatást választotta, idővel rájött arra, hogy a legjobb az lesz, ha ő maga mondja el saját történetét.

2023. január 31-én került fel a Netflix kínálatába a Pamela közelről című dokumentumfilm, melyben a most 55 éves sztár őszintén és kendőzetlenül mesél nemcsak életének fent említett szerelemmel, boldogsággal és fájdalommal teli időszakáról, hanem múltjának olyan részleteit is a nézők elé tárja, amiről eddig mélyen hallgatott. Pamela Anderson gyerekkora például kicsit sem olyan idillikus, mint ahogy azt többen gondolják.

Édesapja a kelletténél többet nézett a pohár fenekére, ez pedig az egész család lelkivilágára rányomta a bélyegét. Ám sajnos Pamelának a korai éveiben nemcsak a szülei körüli zűrökkel kellett megbirkóznia, hanem bébiszitterével is.

Kiskoromban szörnyűségek is történtek velem. Vigyázott rám egy nő, akit a szüleim remek bébiszitternek tartottak, mert ajándékokat hozott, pedig molesztált. 3-4 évig bántalmazott, és megtiltotta, hogy elmondjam a szüleimnek

- meséli a róla készült dokumentumfilm képkockáin.

Bár gyerek volt, de a maga módján próbált küzdeni ebben a helyzetben. Majd egy nap korához képest valami egészen szokatlan dolgot kívánt, ami aztán hátborzongató módon valósággá is vált, és ez a sorsfordulat jó ideig meghatározta az ő életét is.

Próbáltam megvédeni tőle az öcsémet ezért megakartam ölni a nőt, szíven szúrni egy botnyalókával. Mondtam neki, hogy haljon meg, mire másnap elhunyt autóbalesetben. Azt hittem, hogy én öltem meg az elmémmel ezért titkoltam. Biztosra vettem, hogy én tehetek róla, mert a halálát kívántam. Ezzel a tudattal éltem le a fiatal éveimet

- zárta a szomorú történetről szóló visszaemlékezését.

Az egykori Playboy-címlaplány gyermekkora ezek után sem volt teljesen nyugodt, ugyanis mindössze 12 éves volt, amikor egy 25 éves férfi megerőszakolta őt, ez pedig tovább mélyítette a lelki sebeit. Elmondása szerint akkoriban ha valami megrázó dolog történt vele, egyszerűen elhagyta a testét és egy másik képzeletbeli világba menekült, ez a módszer pedig nagy valószínűséggel segített neki abban is, hogy visszahúzódó és önbizalom-hiányos lányként átvészelje a tinédzser éveket. A gimnáziumban pedig ő sem hitte volna, hogy 21 évesen egy focimeccs örökre és végérvényesen megváltoztatja majd az életét.

De nem Pamela Anderson az egyetlen a sztárvilágban, akit gyerekként zaklattak. Galériánkban még több szomorú történetet találsz olyan hírességektől, aki bár nehezen, de idővel felvállalták az őket ért borzalmakat!

Galéria / 6 kép

Sztárok, akiket gyerekként molesztáltak

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!