Ritka pillanatok egyike! Nem fogod elhinni, hogy Palvin Barbi és szerelme kinek a társaságában jelent meg a vörös szőnyegen

Ritka pillanatok egyike! Nem fogod elhinni, hogy Palvin Barbi és szerelme kinek a társaságában jelent meg a vörös szőnyegen
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Hosszú évek után ismét együtt csípték el őket a vörös szőnyegen!

Palvin Barbiról legutóbb új filmje, a Serpentine kapcsán írtunk, a gyönyörű modell ugyanis egy ideje már a színészkedéssel és kacérkodik, hiszen nem titkolt célja az, hogy a kifutók után idővel Hollywoodot is meghódítsa. A februári Mammoth Filmfesztivál után pedig tegnap este ismét egy filmpremier vörös szőnyegén csípték el a modellt annyi különbséggel, hogy most nem színésznőként, hanem vendégként érkezett az eseményre, ám még így is sikerült igencsak emlékezetes pillanatokkal gazdagítania rajongói emlékgyűjteményét.

Tegnap este mutatták be West Hollywoodban Cole Sprouse és Lana Condor legújabb filmjét a Moonshotot, ennek kapcsán pedig egy kisebb családi találkozó is kerekedett a vörös szőnyegen. Ugyanis Cole és barátnője, a modellként dolgozó Ari Fournier mellett Palvin Barbi és Dylan Sprouse is tiszteletüket tették az eseményen.

Kép
forrás: Getty Images

A gyönyörű modell egy biztosítótűs megoldásokkal gazdagított Versace darabban érkezett és ahogy azt már megszokhattuk, tökéletesen mutatott nemcsak a ruhában, de szerelme mellett is.

Kép
forrás: Getty Images

Természetesen Cole és Dylan édesapja, Matthew Sprouse és öccsük, Ryder is ott volt a premieren.

Kép
forrás: Getty Images

A kalandokkal teli romkom űrsztorit egyébként március 31-én mutatják be az HBO Maxon, így hát a Moonshot előzetesével búcsúznánk.


És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Palvin Barbi és Dylan Sprouse legcukibb fotói

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!