Nem tudjuk levenni a szemünket róluk: Palvin Barbi és Dylan Sprouse Budapesten cukiskodtak matchy matchy szettben - FOTÓK

Nem tudjuk levenni a szemünket róluk: Palvin Barbi és Dylan Sprouse Budapesten cukiskodtak matchy matchy szettben - FOTÓK
Forrás: Culinaris
Facebook
Twitter
Pinterest

A gyönyörű modell és kedvese nem akármiért érkezett Budapestre!

Aki lelkesen követte Palvin Barbi és Dylan Sprouse vlogsorozatát, vagy szimplán csak képben van a sztárpárral kapcsolatban, annak jó ideje nem titok az sem, hogy Dylan a színészkedés mellett, 2018-ban egy barátjával karöltve saját vállalkozásba fogott.

Az All-Wise Meadery saját készítésű meadjét pedig közösen mutatták be tegnap Budapesten Barbival. A szerelmesek egy sajtótájékoztató keretein belül meséltek nem csak az ital, de a vállalkozás történetéről is, mi pedig nem tudjuk levenni a szemünket róluk, annyira szuper jól mutattak egymás mellett, a földszínekben domináló matchy matchy szettjükben!

Na de lássuk, mit is kell tudni Dylan és főiskolai barátja, Matt Kwan közös bizniszéről!

Az All-Wise és a modernkori mead története egy kreatív és dinamikus folyamat, ami Dylan Sprouse kollégiumi szobájából startolt, majd a divatos brooklyni Williamsburg városrészben kapott szárnyakat. A jó tíz évvel ezelőtt még csak a barátok szórakoztatására (és néha megbotránkoztatására) készített, saját főzésű mead jóval többé vált Dylan számára, mint különc hobbi. Az elszánt kísérletezés, a receptek cserélgetése és fejlesztése random sikereken és kudarcokon át vezetett. Sprouse még egy New York-i lepárlóban is vállalt munkát, hogy csiszolja tudását. Végül főiskolai barátjával, Matt Kwannal közösen elindították saját urbánus garázsfőzdéjüket. A mead kategória pedig berobbant, és az USA és az Egyesült Királyság után megérkezett Magyarországra is és a Culinaris polcain lesz elérhető az izgalmas ital.

Kép
forrás: Culinaris

Mi is az a mead?

A mead a valaha ismert legősibb alkoholtartalmú ital, története évezredes kultúrákban gyökerezik. Legtermészetesebb formájában elkészítéséhez másra nincs is szükség, mint jó minőségű mézre és vízre, plusz élesztőre. Lehet édes vagy száraz – mai, modern stílusa száraz és letisztult, íze pedig leginkább a natúr borokhoz hasonlítható.

Ugye, milyen édesek együtt a szerelmesek? Még több képért kattints a galériába!

Galéria / 6 kép

Palvin Barbi és Dylan Sprouse Budapesten cukiskodtak matchy matchy szettjükben

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!