Sötét múlt: Palvin Barbi szerelmének gyerekkora szomorúbb, mint bárki gondolta

Sötét múlt: Palvin Barbi szerelmének gyerekkora szomorúbb, mint bárki gondolta
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Palvin Barbi és Dylan Sprouse kapcsolata álomszerű, ám ez a színész családjára már koránt sem igaz!

Dylan Sprouse testvére, Cole gyermekszínészként szerzett tapasztalatairól beszélt nemrég egy interjúban, melyben a 30 éves sztár meglepő kijelentéseket tett fiatal éveiről. A beszámolója szerint őt és ikertestvérét, Dylan Sprouse-ot gyerekként kényszerítette a színészkedésre édesanyjuk, Melanie Wright, akivel mostanra egyébként teljesen elhidegült a kapcsolatuk.
Palvin Barbi szerelme és testvére karrierjük elején olyan hatalmas projektekben szerepeltek, mint az Apafej és a Jóbarátok, szerepléseiknek pedig egyértelmű célja volt a haszonszerzés, valamint Cole azt állítja, mindennek tetejébe anyjuk még minden bevételüket el is költötte: „Édesanyám hihetetlenül csodálatos és artisztikus nő volt, de anyagilag ő volt a valaha volt legfelelőtlenebb nő” - mondta.

Kép
forrás: Getty Images

A fiúk szülei nem sokkal az ikrek születése után elválták, és amikor Cole és Dylan 10 évesek voltak, apjuknak, Matthew Sprouse kizárólagos felügyeleti jogot ítéletek meg, és bár Cole szerint apja kezdetben azt akarta, hogy végre "normális" életet éljenek, ám az anyjával folytatott hosszadalmas (és költséges) felügyeleti harcot követően Matthew fiait arra bátorította, hogy folytassák a munkát, hogy segítsenek a család anyagi helyzetén. Emiatt Cole szerint a Disney-hez való leigazolásuk olyan volt, mint Willy Wonkától aranyjegyet kapni a csokigyárba. Mostanra az ikrek úgy gondolják, nem bánták meg, hogy belekezdtek a színészkedésbe, hiszen hosszútávon stabil és biztonságos életet tudtak így maguknak kialakítani, ahogy a magánéletük is rendben van, hiszen mostanság például Palvin Barbi eljegyzéséről szólnak a hírek, ugyanakkor, ha a szüleik kiegyensúlyozott légkört teremtettek volna számukra, könnyen lehet, hogy másként alakultak volna a dolgok.

És őket még felismered?

Galéria / 12 kép

6 gyereksztár, akiről észre sem vette a világ, hogy felnőttek

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.