Meglepő döntés! Ezért nem nyilatkozik többet Katalin hercegné ruháiról a palota

Meglepő döntés! Ezért nem nyilatkozik többet Katalin hercegné ruháiról a palota
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Katalin hercegné gardróbját a jövőben egy fokkal nagyobb diszkréció övezi majd.

Katalin hercegné kifinomult és minden alkalommal tökéletes stílusát ezután is ugyanúgy csodálhatjuk majd, csak éppen annyiban fog változni a dolog, hogy a hivatalos közlemények kicsit szűkszavúbban íródnak majd a hercegné ruhaválasztásait illetően.

Vilmos herceg feleségéről köztudott, hogy előszeretettel válogat az elérhetőbb, fast fashion márkák kínálatából, sőt nem egyszer alakult úgy, hogy a tudatosság jegyében többször is bizalmat szavazott egy-egy régi kedvenc darabnak. Ennek ellenére a palota most úgy döntött, hogy a jövőben nem oszt meg információt Katalin hercegné ruháiról, beleértve ebbe a márkaneveket is.

A palota többé nem ad ki részleteket a ruháiról. Az olyan nagyobb eseményeknél kivételt tesznek majd, mint például egy állami bankett vagy ahhoz hasonló rendezvények, illetve a tengerentúli látogatások. Úgy gondolom, hogy ennek oka részben a jelenleg is zajló megélhetési költségek válsága lehet. Hiszen őszintén megvallva, nem túl vonzó dolog, egy 3 ezer fontos kabátban felkeresni egy élelmiszerbankot

- mondta Richard Palmerkirályi tudósító.

A palota szeretné, hogy a jövőben a walesi hercegné ruhái helyett inkább a jótékonysági munkáival foglalkozzon a sajtó. Ez persze nem lesz könnyű, hiszen a divatberkekben jártas szakemberek minden bizonnyal játszi könnyedséggel derítik majd ki azt, hogy milyen darabokat válogatott össze Katalin egy-egy alkalomra.

Persze ebben nehéz megtalálni azt a bizonyos egyensúlyt, hiszen az emberek elvárják a hercegnétől, hogy úgy nézzen ki mint egy hercegné. Legyen elbűvölő és nézzen ki máshogy, mint egy egyszerű ember, akit az utcán sétálva látsz. Egyébként azt gondolom, hogy Katalin a jövőben sem változtat majd a szokásain, azaz lesz amikor egy 35 fontos ruhában jelenik majd meg, máskor pedig egy 3 ezer fontos ruhát visel majd

- zárta a gondolatait.

Ha még többet hallanál a királyi családról, akkor hallgasd meg Teadélután podcastunk második adását, melynek témája pedig 82 év szerelem, 75 év házasság, azaz Erzsébet és Fülöp kapcsolata!


És ha már Katalin hercegné tudatos ruhaválasztása is szóba jött, ezt láttad már?

Galéria / 11 kép

11 alkalom, amikor Katalin hercegné ugyanabban az estélyi ruhában jelent meg

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!