Övtáska vagy kézitáska – hogyan kombinálhatóak a női outfitekkel?

Övtáska vagy kézitáska – hogyan kombinálhatóak a női outfitekkel?
Forrás: PR

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A legtöbb nő kétségkívül a válltáskákat részesíti leginkább előnyben, azonban a nyári melegben ezek nem feltétlen a legpraktikusabb darabok.

Sokan szinte teljesen elsiklanak a női övtáskák és a klasszikus kézitáskák felett, pedig ezek a kiegészítők több szempontból is kifejezetten előnyösek lehetnek – különösen a nyári kánikula alatt. Nézzük meg tehát, miért érdemes adni számukra még egy esélyt, és miként viseljük őket?

Kép
forrás: PR

Mi a baj a válltáskákkal?

Az egyik legnépszerűbb női táska típus nagyon jól szolgálhat bennünket szinte egész évben, azonban a nyári időszak alatt ennek is bőven megvannak a maga hátrányai. Nyaranta ugyanis az ujjatlan felsők viselése előtérbe kerül a hölgyek körében, ilyenkor viszont egy válltáska könnyedén leránthatja rólunk a felsőnk. Ráadásul a pántok már relatíve kis súly alatt is kidörzsölhetik a bőrünk, ha leizzadunk a melegben. Így tehát nem biztos, hogy ez a táskatípus jelenti a legjobb választást a kánikulára. Ellenben egy övtáska vagy kézitáska esetében nem igazán kell számolnunk ezekkel a problémákkal. Ebből adódóan valóban érdemes más fazon után nézniük a válltáskák szerelmeseinek is erre az időszakra, másképp elég sok kényelmetlenség érheti őket.

Övtáskák és kézitáskák – megoldás a nyári időszakra?

Az övtáskák sok hölgy számára szinte szóba se jöhetnek, pedig a melegben valóban praktikus viseletnek számítanak. Gondoljunk csak bele, egy-egy rövidebb nyári séta során mennyivel egyszerűbb ennek a viselése, ha csupán a mobiltelefonunk és a pénztárcánk szeretnénk magunkkal vinni. Nincs vállpánt, amely kidörzsölhetné a vállunk és lehúzhatná rólunk a felsőt – egyszerűen a nadrág vagy szoknya derekán viselve magunkkal vihetjük a legszükségesebb holmijaink. Azok a hölgyek, akik eddig idegenkedtek az övtáskáktól pedig jobban teszik, ha alaposabban is szemügyre veszik az övtáskák kínálatát. Sokan csak a megszokott sporttáskákra asszociálnak, azonban a mai övtáskák hölgyek számára készült változatai között számtalan elegáns darabot megtalálhatunk. Legyen szó lakkozott bőrről vagy strasszköves díszítésről, ezek az övtáskák világából sem hiányoznak manapság már. Ha pedig mégis több cuccot kell magunkkal vinnünk, akkor nagyszerű megoldást jelenthetnek a régi jól bevált kézitáskát. Ez a táskatípus ugyanis az egészen nagyméretű darabokat is magába foglal, amikben egy komplett piknikhez való felszerelést is tárolhatunk. Természetesen elegancia és stílus tekintetében ezek sem maradnak el más női táska fazonok mögött. Elég csak megnézni az elegáns estélyi ruhák mellé passzoló is kisebb darabokat az alábbi linken: https://www.ecipo.hu/taskak.html

Hogyan válasszuk ki a megfelelő darabot öltözékünkhöz?

Az ideális övtáska vagy kézitáska kiválasztásakor három dolgot érdemes figyelembe vennünk. Az egyik természetesen a méret kérdése. Övtáskák tekintetében nincs túl nagy különbség, azonban ezek között is akadnak kisebb és nagyobb változatok. A kézitáskák terén azonban már nem csak a praktikumra érdemes figyelni, hiszen a nagyobb méretű darabok nem fognak jól passzolni az elegánsabb, alkalmi szettek mellé. A második legfontosabb a stílus megtalálása. A sportos női outfitekhez és az elegáns szettekhez is bőségesen találhatunk ehhez illő darabokat – ezeket egyszerűen ki tudjuk majd választani. Azonban ezen kívül még ott van a harmadik szempont, mégpedig a szín. A táska színét itt is a többi kiegészítő színével érdemes összepasszítani. Tehát nem árt, ha például a cipőnkhöz, övünkhöz vagy ékszereinkhez színben passzoló darabokat választunk az igényes megjelenés érdekében.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Szépség

A 86 éves Jane Fonda esküszik erre a drogériás arckrémre - most kedvezményesen szerezheted be!

A 86 éves Jane Fonda mindenképp hiteles személy, ha szépségápolásról van szó, erre pedig arcbőre a bizonyíték! Ezt a terméket használja arcápolási rutinjához a híresség!

Kép
Stílus

6 farmer, ami már nem lesz divatos 2024 tavaszán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezeket a farmereket is pont úgy találták ki, hogy könnyen és gyorsan megszerethessük őket!

Kép
Életmód

8 film, melyben a szerelmi háromszög teljesen megosztotta a rajongókat - te kinek az oldalára álltál?

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép
Sztárok

Megvan az álomotthon! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - FOTÓK

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép
Életmód

Ez a nő 2 hét alatt 8 kg-ot fogyott ezzel a módszerrel - mutatjuk, hogyan csinálhatod utána!

Mondjuk is, hogy melyik az a 7 gyakorlat, amit ha beépítesz az edzésrutinjaid közé, bizony te is gyorsan észreveszed majd a változást.

Kép
Életmód

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.