Oti és a stílus: Ezt gondolja a Valentin-napról egy férfi

Oti és a stílus: Ezt gondolja a Valentin-napról egy férfi

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Állandó rovatunkban Tsereteli Otari, azaz Oti blogol női divatról férfi szemmel. Olvassátok!


"Kedves InStyle olvasók! Elsősorban szeretném megköszönni a türelmeteket, hogy kibírtátok eddig nélkülem és nem kezdtetek tüntetésbe az InStyle kiadójának épülete előtt azt skandálva, hogy: “Otit akarjuk! Otit akarjuk!… “ Na jó, viccet félretéve (de csak egy kis időre) tényleg köszönöm, hogy ilyen türelmesek voltatok és nagyon hálás vagyok az érdeklődő üzeneteitekért, amelyekben többen is azt kérdeztétek, hogy mikor is lesz már Oti és a stílus. Nem kell sokat várnotok, mert már éppenséggel azt olvassátok.
Mai témánk, a piros betűs nap. Na neeeem az, hanem a Valentin-nap! Azon morfondíroztam, hogy melyik oldalról közelítsem meg ezt a szuperszónikus február 14-ét és arra a következtetésre jutottam, hogy szokásomhoz híven belevágok a közepébe.
Nos, akinek nincs éppen párja ezen a jeles napon, annak nincs különösebb tennivalója, viszont, akinek van, annak nagyon is hasznára fog válni a következő cikk, már csak azért is, mert itt van a nyakunkon a Valentin-nap. Sokan gondolják azt, hogy ez a nap felesleges, de Én ezzel nem értek egyet. Most csak gondoljunk azon ismerőseinkre, akik már fogcsikorgatva várják a 14-ét, csak hogy végre megszólíthassák, hogy valamilyen ürüggyel odamehessenek az általuk szeretett személyhez. Tudom, ezt bármikor meg lehetne tenni az év másik 364 napján, de valamilyen úton-módon mégis könnyebb ezen a napon kimutatnunk érzelmeinket a másik felé. Akik viszont kapcsolatban vannak, azoknak ez a nap “csak” cseresznye a habos tortán. Mivel Hölgyeim, leginkább Ti olvassátok a cikkeimet, így Nektek nem kell elmagyaráznom, miért is olyan értékes ez a nap. A kutya fáját, minden nő szeret szeretve lenni és ahogy drága Aranyosi Ervin is mondotta volt:

Virágot a virágnak


Virágot hoztam, – kis virágom,
– virágot szedtem én, neked!
Aki adja és elfogadja,
hidd el, rossz ember nem lehet.
Ez jelzi szívünk tisztaságát,
nem kellenek a “nagy szavak”!
Kifejezi a szívünk vágyát,
s ezzel játszani nem szabad… Fotók: Insieme Agency / Ács Adrián
Fotók: Insieme Agency / Ács Adrián


Úgy gondolom, hogy a Valentin-nap azért szép, mert ekkor ellepik a rózsás férfiak a városok utcáit és nők tízezrei fakadnak mosolyra.

Kezdjük is el, első témánk az ajándékozás:


Elsősorban a Valentin-nap a nők megajándékozásáról szól, de ha párkapcsolati szinten nézzük, akkor ez vice versa működik. Úgy gondolom Hölgyeim, hogy mindnyájan nagyon is jól tudjátok, hogy mivel kell megajándékoznotok párotokat, de azért egy-két tippet adok nektek én is. Szögezzük le már most, hogy csak materiális ajándékokról fogok beszélni. Habár a Valentin-nap az érzelmeink kimutatásának egyik szimbolikus napja, s úgy gondolom, hogy nem kell ezt elmagyaráznom senkinek, hogy ez a legfontosabb dolog az egészben, nem pedig a tárgyi ajándék. No de mivel szeretünk vásárolni - ezt fogyasztói társadalmunknak köszönhetjük leginkább - , így a következőknek örülünk mi férfiak:
Könyvek, pólók, vicces tárgyak, bármi, ami szívecskés vagy szív alakú, édességek töménytelen mennyiségben, egy stílusos sál vagy egy jó kis tavaszi bőrkesztyű, esetleg egy igazi férfihez illő mandzsetta vagy nyakkendő, nem utolsó sorban egy csodaszép fehérnemű a párunkon a forró, vad esti romantikázáshoz. Tudom, ez nem kifejezetten a mi ajándékunk, de azt hiszem, nem kell leírnom, hogy miért is szeretjük úgy igazán az ilyen apróságokat… :)
12 DOLOG, AMINEK IGAZÁBÓL ÖRÜLNE EGY PASI VALENTIN-NAPON - KATTINTS!

Nos térjünk is rá a második legfontosabb részre, a programokra:


A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen. Amit ajánlani tudnék 14-ére, az a mozizás és azon belül pedig a Deadpool filmet ajánlom. Ezért minden férfi teljesen odalesz, ezt garantálom Nektek.
Kép


Viszont akik inkább otthon, ágyba bújva szeretnek filmezni, azoknak a -t vagy a Valentin-nap című filmet ajánlom. Vagy egy romantikus vacsora, ami egy jóízű beszélgetés táptalaja lehet, vagy egy Duna-parti (szegedieknek Tisza-parti) séta a város esti fényeiben, vagy egy jó kis wellnes.

A 10+1 legjobb romantikus film esős időre - !

Elérkeztünk az utolsó és egyben legfontosabb részhez, az alkalomhoz illő outfithez.


Valentin-napról lévén szó, a Hölgyeknek érdemes minél nőiesebben felöltözni. Értem ez alatt szoknya és a ruha előnyben részesítését. Mindemellett fontos, hogy valamilyen szinten, ha még csak egy kicsit is, de legyen jelen a piros szín, mivel az szimbolizálja leginkább a szerelmet (a piros színről való értekezésem ezen a linken található meg, annak aki esetleg még nem olvasta volna).
A következő szetteket tudom ajánlani inspirációnak:
Kép


Remélem, sikerült hasznos és stílusos tippekkel gazdagítanom ötleteitek tárházát és kívánok mindannyiótoknak csodaszép Valentin-napot. Legközelebbi felbukkanásomig, csók Nektek!

Oti korábbi bejegyzéseit ide kattintva olvashatjátok.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!