Őszinte vallomás: Brad és Angelina végre nyilvánosan beszélt a problémáiról

Őszinte vallomás: Brad és Angelina végre nyilvánosan beszélt a problémáiról

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

A Today showban hosszú idő után közös interjút adott Angelina Jolie és Brad Pitt. Új filmjükben gondokkal küzdő házaspárt alakítanak. Így van ez az életben is?


A legtöbb hír amit a Brangelina családról olvashatunk kitaláció. Havonta cikkeznek arról, hogy probléma van közöttük, vagy már el is váltak, ám Angelina Jolie és Brad Pitt soha nem nyilatkozott erről a sajtóban. Sőt, ami azt illeti, ritka pillanat, mikor együtt adnak interjút. A tegnapi Today showban hosszú idő után beszéltek kapcsolatukról és Angie betegségéről.


Angelina Jolie és Brad Pitt
Angelina Jolie és Brad Pitt

Új közös filmjük, a By the Sea miatt vállalták a beszélgetést, hiszen a Mr. és Mrs. Smith óta először játszanak együtt a filmvásznon, ráadásul egy olyan párt alakítanak, akiknek válságban a házassága - de ezt a problémát a lőfegyver és pár törött tányér nem oldja meg. Újra megindultak a pletykák, hiszen a filmben nem csak játszik a színészpár, Angelina írta és rendezte a történetet. De milyen a házasságuk valójában, ez egy igaz történet?


Angelina Jolie és Brad Pitt
Angelina Jolie és Brad Pitt

Az tény, hogy az elmúlt években sok problémával kellett szembenéznie Angelinának, és vele együtt a családjának is. Rossz híreket kapott orvosaitól, majd eltávolíttatta melleit és petefészkeit, az egészséges élet reményében. Ám a gondok végérvényesen összekovácsolták őket, és Angie hosszú lábadozási időszakának minden napja szorosabbra fűzte kapcsolatukat. "Tudtam, hogy végig mellettem lesz, és soha nem kell azt éreznem, hogy már nem tekint rám nőként, mert soha nem fogja hagyni, hogy ez megforduljon a fejemben." - mondta a színésznő. "Szembe kell nézni ezekkel a problémákkal, beszélni kell róla, és neki is beszélnie kell róla, hogy megtanuljuk, mit jelent embernek lenni, hogy a dolgok változnak. De ez egy szép dolog."


Brad nagyon büszke feleségére, és arra, ahogy szembenézett a betegségével. Mikor Angelina felhívta a diagnózissal, azonnal hazarepült hozzá Franciaországból. "Épp Franciaországban voltam, mikor Angie hívott. Egyenesen a repülőtérre rohantam, hogy mellette lehessek ezekben a pillanatokban." - nyilatkozta Brad. "Azt láttam, hogy a feleségem nem retten meg a legrosszabbtól sem, de szörnyű érzés volt, hogy éppen távol voltam tőle." Majd hozzátette: "A feleségem nem csinált hiúsági kérdést a betegségéből. Annyira éretten viselkedett."


Angelina Jolie és Brad Pitt
Angelina Jolie és Brad Pitt

"Ez a mi életünk és a legjobbat kell kihoznunk belőle" - emlékezett vissza a szavaira. "Erős volt, és tudta, hogy össze kell fognunk a családunkat, a gyerekekért tette, és azért, hogy együtt maradhassunk."


Valóban együtt maradtak a megpróbáltatások ellenére, tíz éve élnek boldog párkapcsolatban, az első házassági évfordulójukat pedig agusztusban ünnepelték. A hollywoodi sztárpár, akik hat klassz srácot nevel, soha nem volt még ilyen boldog. "Nagyon, nagyon, nagyon stabil a házasságunk, és a filmben szereplő problémák nem a mieink, csak a szereplőké. Nem rólunk szól."


Kép

De milyen volt a közös munka? "Meglepő mennyire élveztem, hogy a feleségem irányítja a dolgokat" - mondta Brad. "Ő annyira határozott és ösztönös, azt mondom - ez szexi. Rábíznám az életemet." A pár még csipkelődött is egy kicsit egymással: " Kb háromhavonta mindig azzal nyaggatom a férjemet, hogy drágám, meg kéne tanulnom főzni, nem?" - mondta Jolie, majd Pitt visszavágott: "Igen, de mindig elviccelem a dolgot. Fogalmad sincs a főzésről."

Az egész Brangelina-család a Vogue-ban – gyönyörű fotók

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!