Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Őszinte vallomás: Brad és Angelina végre nyilvánosan beszélt a problémáiról

Őszinte vallomás: Brad és Angelina végre nyilvánosan beszélt a problémáiról

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

A Today showban hosszú idő után közös interjút adott Angelina Jolie és Brad Pitt. Új filmjükben gondokkal küzdő házaspárt alakítanak. Így van ez az életben is?


A legtöbb hír amit a Brangelina családról olvashatunk kitaláció. Havonta cikkeznek arról, hogy probléma van közöttük, vagy már el is váltak, ám Angelina Jolie és Brad Pitt soha nem nyilatkozott erről a sajtóban. Sőt, ami azt illeti, ritka pillanat, mikor együtt adnak interjút. A tegnapi Today showban hosszú idő után beszéltek kapcsolatukról és Angie betegségéről.


Angelina Jolie és Brad Pitt
Angelina Jolie és Brad Pitt

Új közös filmjük, a By the Sea miatt vállalták a beszélgetést, hiszen a Mr. és Mrs. Smith óta először játszanak együtt a filmvásznon, ráadásul egy olyan párt alakítanak, akiknek válságban a házassága - de ezt a problémát a lőfegyver és pár törött tányér nem oldja meg. Újra megindultak a pletykák, hiszen a filmben nem csak játszik a színészpár, Angelina írta és rendezte a történetet. De milyen a házasságuk valójában, ez egy igaz történet?


Angelina Jolie és Brad Pitt
Angelina Jolie és Brad Pitt

Az tény, hogy az elmúlt években sok problémával kellett szembenéznie Angelinának, és vele együtt a családjának is. Rossz híreket kapott orvosaitól, majd eltávolíttatta melleit és petefészkeit, az egészséges élet reményében. Ám a gondok végérvényesen összekovácsolták őket, és Angie hosszú lábadozási időszakának minden napja szorosabbra fűzte kapcsolatukat. "Tudtam, hogy végig mellettem lesz, és soha nem kell azt éreznem, hogy már nem tekint rám nőként, mert soha nem fogja hagyni, hogy ez megforduljon a fejemben." - mondta a színésznő. "Szembe kell nézni ezekkel a problémákkal, beszélni kell róla, és neki is beszélnie kell róla, hogy megtanuljuk, mit jelent embernek lenni, hogy a dolgok változnak. De ez egy szép dolog."


Brad nagyon büszke feleségére, és arra, ahogy szembenézett a betegségével. Mikor Angelina felhívta a diagnózissal, azonnal hazarepült hozzá Franciaországból. "Épp Franciaországban voltam, mikor Angie hívott. Egyenesen a repülőtérre rohantam, hogy mellette lehessek ezekben a pillanatokban." - nyilatkozta Brad. "Azt láttam, hogy a feleségem nem retten meg a legrosszabbtól sem, de szörnyű érzés volt, hogy éppen távol voltam tőle." Majd hozzátette: "A feleségem nem csinált hiúsági kérdést a betegségéből. Annyira éretten viselkedett."


Angelina Jolie és Brad Pitt
Angelina Jolie és Brad Pitt

"Ez a mi életünk és a legjobbat kell kihoznunk belőle" - emlékezett vissza a szavaira. "Erős volt, és tudta, hogy össze kell fognunk a családunkat, a gyerekekért tette, és azért, hogy együtt maradhassunk."


Valóban együtt maradtak a megpróbáltatások ellenére, tíz éve élnek boldog párkapcsolatban, az első házassági évfordulójukat pedig agusztusban ünnepelték. A hollywoodi sztárpár, akik hat klassz srácot nevel, soha nem volt még ilyen boldog. "Nagyon, nagyon, nagyon stabil a házasságunk, és a filmben szereplő problémák nem a mieink, csak a szereplőké. Nem rólunk szól."


Kép

De milyen volt a közös munka? "Meglepő mennyire élveztem, hogy a feleségem irányítja a dolgokat" - mondta Brad. "Ő annyira határozott és ösztönös, azt mondom - ez szexi. Rábíznám az életemet." A pár még csipkelődött is egy kicsit egymással: " Kb háromhavonta mindig azzal nyaggatom a férjemet, hogy drágám, meg kéne tanulnom főzni, nem?" - mondta Jolie, majd Pitt visszavágott: "Igen, de mindig elviccelem a dolgot. Fogalmad sincs a főzésről."

Az egész Brangelina-család a Vogue-ban – gyönyörű fotók

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.