SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Az ősz vagy őszülő hajban semmi szégyellnivaló nincs, sőt, egyre több középkorú és idős nő viseli büszkén szürke és fehér hajtincseit. Ez az árnyalat az utóbbi években annyira menő lett, hogy bizony a fiatalok szintén rákattantak, elég csak „granny” frizurára gondolni. Idén pedig egy új trend kezdte el meghódítani a világot, ennek halszálka melír a neve és a legdögösebb sztárok buknak a legjobban rá.
Tom Smith mesterfodrász szerint az ősz haj a koronavírusnak és a karanténnak köszönheti népszerűségét, hiszen abban az időszakban sokan nem tudták festetni a hajukat. A tiltások feloldásával pedig mondjuk úgy, „így maradtak” és cseppet sem bánták meg: „A pandémia óta csodálatos módon sokkal elfogadottabb megmutatni a természetesen ősz hajat, mint korábban, olyan sztárok mutatnak ebben példát a világnak, mint Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow és Sarah Jessica Parker” – mondta a frizuraszakértő. Ezután hozzátette, ezek a sztárok „találták fel” a fent már emlegetett halszálka melírt, amelynek a lényege, hogy az őszülő tövekből vékony, ezüstös melírcsíkokat húznak a festett, általában hideg és meleg tónusú szőke tincsek közé. A legszerethetőbb pedig az benne, hogy nem rejti el teljesen az ősz hajszálakat, helyette inkább nagyon természetese lesz a végeredmény, illetve a lenövés sem lesz olyan tolakodó.

Neked hogy tetszik ez a hajtrend? Bejön a halszálka melír? Nézd meg galériánkban!

Galéria / 5 kép

5 színésznő, aki már a halszálka melírt választotta

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.