Megnéztük az Oscar-jelölt magyar rendező feleségének hollywoodi ruhatárát

Megnéztük az Oscar-jelölt magyar rendező feleségének hollywoodi ruhatárát

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Naná, hogy magyar tervezők kreációiban képviseli a magyar tehetséget a Akadémia díjátadójának eseményein!

A tavalyi Oscar-bravúr után most ismét magyar filmért izgulhatunk február 26-án, magyar idő szerint vasárnap éjjel 2.3O-tól. A Mindenki (Sing) című kisjátékfilm magyar csapata már napok óta a helyszínen tartózkodik és készülődik a gálára, de nem szívesen bocsátkoznak esélylatolgatásba. Deák Kristóf rendezővel és feleségével, Nina Kov koreográfussal az Oscar-hét hivatalos rendezvényein találkoztunk Los Angelesben. Nina kifinomultan összeválogatott ruhatárral érkezett az Oscar-hétre, megkértük, hogy avasson be bennünket a részletekbe.

A Mindenki (Sing) története egy általános iskolai, kilencvenes évekbeli gyermekkórus zárt világába vezet be bennünket, ahol talán minden néző ráismer gyermekkora egy-egy jelenetére. Deák Kristóf rendező, aki gyeremekkorában jó tanuló volt, azt az élményt is feldolgozza a filmben, amikor gyermekként először szembesülünk azzal, hogy valamiben mégsem vagyunk olyan jók, mint amilyennek gondoltuk magunkat. Ahogy fogalmaz, a felnőttéválás sokkoló része, amikor az ember megkapja az első pofonokat az élettől. Kristóf most viszont az első szmokingját kapja meg és először lesz alkalma végigsétálni a világ leghosszabb és legrangosabb vörösszőnyegén állandó alkotótársával, feleségével Ninával. A férfistylistjuk, Mani a helyszínen segíti a rendező megjelenését a hivatalos eseményeken, Nina pedig már felkészülten indult el ottonról.

Nina nem csupán csinos kísérője lesz rendező férjének, hanem mint a filmben segédkező koreográfus is osztozik vele a reflektorfényben, ezért különösen fontos a megjelenése. Három különleges koktélruhát és kifejezetten neki, a vörös szőnyegre tervezett estélyit hozott magával. A Hotel W elegáns partijára már fel is vette a gyönyörű uszályos Je Suis Belle ruháját, ami a japán kimonókat idézi merészen újragondolt vonalakkal. A lépcsőn vonulás emelkedett pillanatát meg is örökítették.

Nina Kiss Tiborral, a Je Suis Belle tervezőjével
Nina Kiss Tiborral, a Je Suis Belle tervezőjével
Kép
Kép

Nina a Short HD Gálán Dora Abodi izgalmas gallérmegoldású koktélruháját mutatta meg Hollywoodnak. Ahogy mondta, a gallér olyan izgalmas, mintha Mickey Mouse kezei ölelnék át nyakát...

Nina férje, Kristóf oldalán
Nina férje, Kristóf oldalán

Az Akadémián megtartott közönségtalálkozón Nina egészen különleges ékszert viselt: egy kerámiából készült nyakláncot, Höfle Vali tervező Have Jewelery darabját. Még egészen közelről is köveknek hatottak a szándékoltan elnagyolt formájú és felületű gyöngyök.

Kristóf és Nina a közönségtalálkozón
Kristóf és Nina a közönségtalálkozón
Kép

A film fiatal és felnőtt sztárjai sem konfekció ruhákban érkeznek vasárnap a Hollywood Boulevardra. A karvezető tanárt alakító Szamosi Zsófia Leber Barbara vagy Sarman Nora ruháját viseli majd, míg a két főszereplő kislány, Hais Dorka és Gáspárfalvi Dorottya Sarman Nora ruhában fognak tündökölni a vörösszőnyegen és minden bizonnyal elkápráztatják bájosságukkal Hollywoodot. A cipőket a Csango biztosítja nekik a nagy napra, Nina haját pedig Hairclub vágta.

Kíváncsian várjuk a képeket a díjátadóról, na meg persze a végeredményt is!

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Mit jelent, ha azt álmodom, hogy zuhanok? Utánajártunk a 7 leggyakrabban előforduló álom jelentésének

Biztosan te is tapasztaltad már, hogy vannak olyan álmaid, amelyek gyakran ismétlődnek. Legyen az üldözés, zuhanás vagy egy szeretett személy elvesztése, neked is gyakran vannak visszatérő álmaid, melyeknek nem tudod az okát? Ne aggódj, segítünk az álomfejtésben!

Kép
Sztárok

Váló ok lehet? Justin Timberlake felesége ezért nem ment el a rendőrségre!

Jessica Biel, Justin Timberlake felesége nem ment el a rendőrségre letartóztatott férjéhez. Ez az oka!

Kép
Stílus

3 nyári ruhadarab, ami már nem lesz divatos 2024-ben - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Természetesen most sem kell szigorúan a szekrény mélyére száműznöd ezeket a ruhadarabokat, de azért érdemes adni egy esélyt ezeknek az új divatirányzatoknak is.

Kép
Életmód

Így tüntetheted el a zsírt a karodról pár nap alatt - ezt a trükköt a mindennapokba is könnyedén beépítheted!

Nemcsak a hason és a fenéken múlik a bikini forma, hanem a felkarokon és a combokon is. Mutatunk egy trükköt, amivel napokon belül látható eredményt érhetsz el!

Kép
Életmód

Mutatjuk a Bridgerton család 10 leforróbb intim jelenetét! - Ezek a rajongók kedvencei!

A Bridgerton család sorozatban nincs hiány az intim jelenetekből, és egy-kettő igen emlékezetesre sikerült. Mutatjuk a 10 leforróbb intim jelenetet Bridgertonból!

Kép
Sztárok

A magyar színésznő, aki Erno Laszlo felesége volt, de Greta Garbóhoz is szerelmi szálak fűzték

Gombaszögi Irén kalandos életéről viszonylag keveset hallattunk, pedig bizony cseppet sem volt unalmas!