Kínos! Olivia Wilde és Harry Styles kettőse sem tudta elhesegetni a botrányfelhőket Velence egéről

Kínos! Olivia Wilde és Harry Styles kettőse sem tudta elhesegetni a botrányfelhőket Velence egéről
Forrás: Getty Images

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

Az biztos, hogy Olivia Wilde és Harry Styles románca lassan csak egy lábjegyzet lesz a jelenlegi események mellett.

Az elmúlt napokban számos csodás celebpillanattal és mozis ajánlóval felérő kritikával gazdagodtunk a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál kapcsán, de talán egy alkotás se kapott annyi figyelmet, mint Olivia Wilde legújabb filmje - bár lehet ezt a hírverést ő is másként képzelte.

Tegnap este versenyen kívül bemutatták a mostanság rendezőként is egyre aktívabb (egyébként ez a második nagyjátékfilmje) Olivia Wilde legújabb, Nincs baj, drágám című filmjét Velencében. A rajongók bár most végre hivatalos, fényűző keretek közt is egy vörös szőnyegen csodálhatták meg a 38 éves sztár és Harry Styles kettősét, ám sajnos ennyiben ki is merült a dolog, ugyanis a pár egész este csupán szakmai formában volt jelen az eseményen, és a romantika szemernyi szikrájának sem engedtek teret.

Egyébként Olivia és Harry is talpig Gucciban érkezett a premierre, míg Florence Pugh egy vállat szabadon hagyó, ezüst flitterekkel szórt fekete tüll Valentino Couture csodát választott, Gemma Chan pedig egy virágrészletekkel ékesített fémes fényes Louis Vuitton kreációban érezte a estét.

A Nincs baj, drágám hangos sikere azonban elmaradt, a kritikusok üresnek és középszerűnek érezték az alkotást ahhoz, hogy maradandó emléket képezzen a filmtörténet albumában. Arról nem beszélve, hogy az elmúlt időszakban talán egy filmet sem kísért annyi botrány, mint ezt. Az első meglepő hírig nem is kell messze menni, egyesek ugyanis úgy gondolják, hogy Harry Styles tegnap este a premier előtt leköpte kollégáját, Chris Pine-t, míg mások szerint a színész csak azt nézi, hogy szemüvege a combjai közé csúszott, és ezért vágott olyan fura arcot. Szerinted melyik verzió az életszerűbb?

Na de még közel sincs itt vége, mesélünk még tovább...

Olivia Wilde korábban azt állította, hogy ő rúgta ki Shia LaBeoufot a projektből, mondván, nem felelt meg az elvárásoknak, majd kiderült, hogy ebből semmi sem igaz. LaBeouf egy nyilvános levélben kérte a rendezőnőt arra, hogy ha egy mód van rá, korrigálja a mondottakat, ugyanis mind a ketten jól tudják azt, hogy szó sincs kirúgásról, hiszen ő maga hagyta ott a filmet. Röviddel ezután egy szelfievideó került fel a netre, melyben Wilde a színészt kérleli arra, hogy ne hagyja ott a csapatot. És ha ez még nem elég, akkor ott van a Florence Pugh körüli konfliktus is, aki egész egyszerűen kihagyta a sajtótájékoztatót és csak a premierre ment el. A kettejük közötti mosolyszünetben állítólag szerepet játszik az is, hogy a rendezőnő olyannyira elmélyült a Harry Styleshoz fűződő kapcsolatában a forgatás során, hogy nem egyszer a 26 éves brit színésznőnek kellett a rendezői székbe ülnie, de a film erotikus jelenetei körül kialakult nyilvános felhajtás se nagyon építette kettejük jó viszonyát.

Hogy ezen stábtitkok mennyire valósak? Az minden bizonnyal idővel kiderül! Az viszont biztos, hogy rég került egy ennyire minden téren megosztó alkotás a mozik közelébe, így egy ilyen előzménytörténet után mi is kíváncsian várjuk a szeptember 22-re időzített hazai premiert. A film előzetesével búcsúznánk!


És ezt láttad már?

Galéria / 18 kép

A 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál legszebb vörös szőnyeges pillanatai

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.