Kínos! Olivia Wilde és Harry Styles kettőse sem tudta elhesegetni a botrányfelhőket Velence egéről

Kínos! Olivia Wilde és Harry Styles kettőse sem tudta elhesegetni a botrányfelhőket Velence egéről
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Az biztos, hogy Olivia Wilde és Harry Styles románca lassan csak egy lábjegyzet lesz a jelenlegi események mellett.

Az elmúlt napokban számos csodás celebpillanattal és mozis ajánlóval felérő kritikával gazdagodtunk a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál kapcsán, de talán egy alkotás se kapott annyi figyelmet, mint Olivia Wilde legújabb filmje - bár lehet ezt a hírverést ő is másként képzelte.

Tegnap este versenyen kívül bemutatták a mostanság rendezőként is egyre aktívabb (egyébként ez a második nagyjátékfilmje) Olivia Wilde legújabb, Nincs baj, drágám című filmjét Velencében. A rajongók bár most végre hivatalos, fényűző keretek közt is egy vörös szőnyegen csodálhatták meg a 38 éves sztár és Harry Styles kettősét, ám sajnos ennyiben ki is merült a dolog, ugyanis a pár egész este csupán szakmai formában volt jelen az eseményen, és a romantika szemernyi szikrájának sem engedtek teret.

Egyébként Olivia és Harry is talpig Gucciban érkezett a premierre, míg Florence Pugh egy vállat szabadon hagyó, ezüst flitterekkel szórt fekete tüll Valentino Couture csodát választott, Gemma Chan pedig egy virágrészletekkel ékesített fémes fényes Louis Vuitton kreációban érezte a estét.

A Nincs baj, drágám hangos sikere azonban elmaradt, a kritikusok üresnek és középszerűnek érezték az alkotást ahhoz, hogy maradandó emléket képezzen a filmtörténet albumában. Arról nem beszélve, hogy az elmúlt időszakban talán egy filmet sem kísért annyi botrány, mint ezt. Az első meglepő hírig nem is kell messze menni, egyesek ugyanis úgy gondolják, hogy Harry Styles tegnap este a premier előtt leköpte kollégáját, Chris Pine-t, míg mások szerint a színész csak azt nézi, hogy szemüvege a combjai közé csúszott, és ezért vágott olyan fura arcot. Szerinted melyik verzió az életszerűbb?

Na de még közel sincs itt vége, mesélünk még tovább...

Olivia Wilde korábban azt állította, hogy ő rúgta ki Shia LaBeoufot a projektből, mondván, nem felelt meg az elvárásoknak, majd kiderült, hogy ebből semmi sem igaz. LaBeouf egy nyilvános levélben kérte a rendezőnőt arra, hogy ha egy mód van rá, korrigálja a mondottakat, ugyanis mind a ketten jól tudják azt, hogy szó sincs kirúgásról, hiszen ő maga hagyta ott a filmet. Röviddel ezután egy szelfievideó került fel a netre, melyben Wilde a színészt kérleli arra, hogy ne hagyja ott a csapatot. És ha ez még nem elég, akkor ott van a Florence Pugh körüli konfliktus is, aki egész egyszerűen kihagyta a sajtótájékoztatót és csak a premierre ment el. A kettejük közötti mosolyszünetben állítólag szerepet játszik az is, hogy a rendezőnő olyannyira elmélyült a Harry Styleshoz fűződő kapcsolatában a forgatás során, hogy nem egyszer a 26 éves brit színésznőnek kellett a rendezői székbe ülnie, de a film erotikus jelenetei körül kialakult nyilvános felhajtás se nagyon építette kettejük jó viszonyát.

Hogy ezen stábtitkok mennyire valósak? Az minden bizonnyal idővel kiderül! Az viszont biztos, hogy rég került egy ennyire minden téren megosztó alkotás a mozik közelébe, így egy ilyen előzménytörténet után mi is kíváncsian várjuk a szeptember 22-re időzített hazai premiert. A film előzetesével búcsúznánk!


És ezt láttad már?

Galéria / 18 kép

A 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál legszebb vörös szőnyeges pillanatai

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!