Kínos! Olivia Wilde és Harry Styles kettőse sem tudta elhesegetni a botrányfelhőket Velence egéről

Kínos! Olivia Wilde és Harry Styles kettőse sem tudta elhesegetni a botrányfelhőket Velence egéről
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Az biztos, hogy Olivia Wilde és Harry Styles románca lassan csak egy lábjegyzet lesz a jelenlegi események mellett.

Az elmúlt napokban számos csodás celebpillanattal és mozis ajánlóval felérő kritikával gazdagodtunk a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál kapcsán, de talán egy alkotás se kapott annyi figyelmet, mint Olivia Wilde legújabb filmje - bár lehet ezt a hírverést ő is másként képzelte.

Tegnap este versenyen kívül bemutatták a mostanság rendezőként is egyre aktívabb (egyébként ez a második nagyjátékfilmje) Olivia Wilde legújabb, Nincs baj, drágám című filmjét Velencében. A rajongók bár most végre hivatalos, fényűző keretek közt is egy vörös szőnyegen csodálhatták meg a 38 éves sztár és Harry Styles kettősét, ám sajnos ennyiben ki is merült a dolog, ugyanis a pár egész este csupán szakmai formában volt jelen az eseményen, és a romantika szemernyi szikrájának sem engedtek teret.

Egyébként Olivia és Harry is talpig Gucciban érkezett a premierre, míg Florence Pugh egy vállat szabadon hagyó, ezüst flitterekkel szórt fekete tüll Valentino Couture csodát választott, Gemma Chan pedig egy virágrészletekkel ékesített fémes fényes Louis Vuitton kreációban érezte a estét.

A Nincs baj, drágám hangos sikere azonban elmaradt, a kritikusok üresnek és középszerűnek érezték az alkotást ahhoz, hogy maradandó emléket képezzen a filmtörténet albumában. Arról nem beszélve, hogy az elmúlt időszakban talán egy filmet sem kísért annyi botrány, mint ezt. Az első meglepő hírig nem is kell messze menni, egyesek ugyanis úgy gondolják, hogy Harry Styles tegnap este a premier előtt leköpte kollégáját, Chris Pine-t, míg mások szerint a színész csak azt nézi, hogy szemüvege a combjai közé csúszott, és ezért vágott olyan fura arcot. Szerinted melyik verzió az életszerűbb?

Na de még közel sincs itt vége, mesélünk még tovább...

Olivia Wilde korábban azt állította, hogy ő rúgta ki Shia LaBeoufot a projektből, mondván, nem felelt meg az elvárásoknak, majd kiderült, hogy ebből semmi sem igaz. LaBeouf egy nyilvános levélben kérte a rendezőnőt arra, hogy ha egy mód van rá, korrigálja a mondottakat, ugyanis mind a ketten jól tudják azt, hogy szó sincs kirúgásról, hiszen ő maga hagyta ott a filmet. Röviddel ezután egy szelfievideó került fel a netre, melyben Wilde a színészt kérleli arra, hogy ne hagyja ott a csapatot. És ha ez még nem elég, akkor ott van a Florence Pugh körüli konfliktus is, aki egész egyszerűen kihagyta a sajtótájékoztatót és csak a premierre ment el. A kettejük közötti mosolyszünetben állítólag szerepet játszik az is, hogy a rendezőnő olyannyira elmélyült a Harry Styleshoz fűződő kapcsolatában a forgatás során, hogy nem egyszer a 26 éves brit színésznőnek kellett a rendezői székbe ülnie, de a film erotikus jelenetei körül kialakult nyilvános felhajtás se nagyon építette kettejük jó viszonyát.

Hogy ezen stábtitkok mennyire valósak? Az minden bizonnyal idővel kiderül! Az viszont biztos, hogy rég került egy ennyire minden téren megosztó alkotás a mozik közelébe, így egy ilyen előzménytörténet után mi is kíváncsian várjuk a szeptember 22-re időzített hazai premiert. A film előzetesével búcsúznánk!


És ezt láttad már?

Galéria / 19 kép

A 79. Velencei Filmfesztivál legszebb vörös szőnyeges pillanatai

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.