Lehet egy parfüm olcsó, mégis minőségi és tartós? Ezek a kedvenceink!

parfüm,olcsó
Forrás: Unsplash

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Nem kell mélyen a pénztárcádba nyúlnod ahhoz, hogy elegáns és felejthetetlen illatba burkold magad!

Parfümmániásnak lenni nem túl pénztárcakímélő tulajdonság. Egy-egy igazán különleges darab ára akár a százezer forintot is elérheti, de persze ennél sokkal súlyosabb számokkal is találkozni.

De ha nem engedheted meg magadnak a magas árakat és a niche parfümházak termékeit, akkor sem kell lemondanod arról, hogy betárazz néhány különleges illatból, hiszen az olcsóbb kategóriában is találhatsz elképesztően finom kreációkat.

gif

Óvakodj a hamisítványoktól!

A parfüm luxustermék, így jellegéből fakad, hogy nem lehet olcsó. Minél jobb minőségűt veszel, annál drágább lesz. Lehet, hogy nagyon vágysz egy üveg Chanelre, de ha úgy érzed, nem telik rá, inkább gyűjtögess apránként, amíg összegyűlik rá a pénz, minthogy kiadj egy kisebb, de azért jelentős összeget egy kamura. Ezzel ugyanis nemcsak magadat csapod be, de még kárt is okozhatsz az egészségedben.

A hamis parfümök, szebb nevükön replikák sosem olyanok, mint az eredeti, ellenben veszélyesek is lehetnek! Nemcsak súlyos allergiás reakciókat válthatnak ki, de fertőző betegségeket is okozhatnak. Volt már, hogy illatanyagot alig, ellenben állati vizeletet annál többet találtak lefoglalt, majd bevizsgált hamis parfümökben, illetve ezekben gyakran igen sok a méreganyag is.

Ha gyanúsan olcsón kínál neked valaki egy parfümöt (nem a parfümériák leárazásaira gondolunk), akkor légy elővigyázatos, jó eséllyel hamisítványt akar rád sózni. A Facebookon rengeteg olyan csoport van, ahol parfümöket adnak és vesznek a felhasználók, ezekben bármikor kikérheted csoporttársaid véleményét egy-egy gyanúsnak tűnő üvegről vagy üzletről, így ezek megbízhatóbbak, mint a közösségi oldal markatplace-e. Az is jó opció lehet, hogy más parfüméből veszel meg kisebb adagokat parfümszóróban - így az eredeti üveg ugyan nem díszíti majd a szobádat, de biztos lehetsz benne, hogy eredeti parfümöt fújsz magadra (amennyiben persze megbízható eladótól veszed, dehát a Facebookos parfüm csoportok leleplező ereje nagyobb, mint gondolnád!)

Megfizethető ár, fantasztikus illat

Szerencsére a nagy márkák közül is soknak van olyan eau de toilette verziója, ami sokkal barátibb árfekvésű, mint töményebb eau de parfum társaik. Vannak egészen jó árú klasszikusok is, mint például a Davidoff Cool Watere, a CK One (az idei summer edition különösen finomra sikeredett!), vagy az Escada szezonális illatai.

Ha olyan parfümre pályázol, ami olcsó, de még a legkifinomultabb parfümrajongókat is lázba hozza, akkor nézd meg válogatásunkat, majd irány egy pláza, és szagolgasd végig őket - garantáltan találsz köztük olyat, amelytől elalélsz. Lehet, hogy elsőre még ezeket is drágálni fogod, de vannak köztük nagy kiszerelések is, a kisebbek pedig nagyon tartósak.

Galéria / 8 kép

Minőségi illatok megfizethető áron

Megnézem a galériát
Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! A legjobb olcsó arckrémek

Milyen parfüm illik hozzád?

Rengeteg parfüm van a piacon, havonta jönnek ki az újabbnál újabb flankerek (egy-egy parfüm új verziói). Sokan elintézik a parfümkérdést azzal, hogy bejön nekik az üveg vagy az alapillat - és ezt nagyon rosszul teszik!

Ne vedd félvállról a kérdést, töltsd ki tesztünket, hogy kiderüljön, mely illatok passzolnak hozzád leginkább!

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!