Lesznek meglepetések! Ők a legjobban fizetett modellek 2022-ben

Lesznek meglepetések! Ők a legjobban fizetett modellek 2022-ben
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Idén is elkészült a legjobban kereső modellek listáját. Ezek a gyönyörű nők nem csupán híresek, a világ legnagyobb kifutóit uralják, és még egy csinos kis bankszámlával is büszkélkedhetnek.

És épp ez az, amiért a modellkedés sokak számára igazi álommunka, ugyanakkor itt fontos megjegyezni, hogy a divatiparban dolgozni nem könnyű feladat. Sokan csak a csillogást és a menő ruhákat látják, ugyanakkor rengeteg alázat kell hozzá, hogy valaki sikeres lehessen, és ha még te is vagy a legjobb, bizony ez akkor sem változik. Ez a világ igen szeszélyes, a külsőségekre épít, aki egyszer fent, máskor lent. Bírni kell a rengeteg utazást, elvárást, utasítgatást, a rugalmasság itt alapelvárás. A modellek sokszor magányosak, küszködnek az időeltolódással, és persze az alakjukkal és megjelenésükkel szembeni elvárásokkal, nem véletlen, hogy annak idején még Cindy Crawford sem örült annak, hogy lánya, Kaia a nyomdokaiba lép. Szóval ha azt hinnéd, a következő lányok csak pusztán szerencsések, mert szépnek születtek, nagyot tévedsz. Hosszú út és kemény munka vezetett idáig - jöjjenek hát 2022 legjobbjai!

A folytatásért kattints galériánkra!

Galéria / 10 kép

Ők a legjobban fizetett modellek 2022-ben

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.