Kiderült, ki vásárolja a mai napig Radics Gigi ruháit - meg fogsz lepődni!

Kiderült, ki vásárolja a mai napig Radics Gigi ruháit - meg fogsz lepődni!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Hihetetlennek tűnik, hogy még csak 22 éves. Radics Gigi sugárzó, töretlenül optimista, céltudatos csaj, ráadásul rutinos énekes is. Ez aztán a nyerő kombó! Ám Gigi most nem az énekhangját mutatja meg, hanem mint divatanyagunk főszereplője, modellként domborít, és persze beszél is, például a családjáról és a közelgő nagy utazásáról.

Muszáj ezzel kezdenünk, mert mindenki erről beszél: az elmaradt Aréna- koncerttel...

Amikor megkaptam a hírt, hogy a külföldi zenekarom a tengerentúlon autóbalesetet szenvedett, és – nem komolyan szerencsére, de – többen is lesérültek, először nem akartam elhinni, hogy ez történik. Szerencsére az ijedség nagyobb volt, mint a baj, a koncertet mégis halasztani kellett, sajnos. Tudom, mit éreztek a zenészek, én is kerültem olyan helyzetbe Amerikában, hogy önhibánkon kívül karamboloztunk a családdal, bár mi sértetlenül megúsztuk azt az esetet.

Azért szerencsére itthon sem kell nélkülözniük téged a rajongóknak: még idén újra színpadra lépsz az Álomutazóban és fut a tévében az X-faktor. Második éve vagy mentor, javíts ki, ha tévedek, de én úgy látom, egészen belerázódtál. Már egy mikrofondobálás sem tud kibillenteni az egyensúlyodból.

Tavaly még nagyon féltem, hogy a nálam idősebbek mit fognak szólni hozzám, kis 21 éves csitrihez, na, majd biztos nem fogadják el, amit mondok. Jó dolog segíteni azoknak, akik ugyanúgy kezdik, mint ahogyan mi kezdtük anno. Fiatal vagyok, de azért az köztudott, hogy nagyon korán cseppentem ebbe az egészbe, rutint szereztem az évek alatt, tehát tényleg tudok újat mondani. Ez benne a legjobb: amellett, hogy presztízst jelent ebben a műsorban zsűrizni, tehetséges embereket segíthetek.

Versace/Icons by Bizanc póló. Off-White/Heaven Budapest szoknya. Treasure gyűrűk.
forrás: fotó: ZSÓLYOMI NORBERT styling: BALOGH VIKTÓRIA
Versace/Icons by Bizanc póló. Off-White/Heaven Budapest szoknya. Treasure gyűrűk.

Mostanában gyakran beszélsz arról, hogy szeretnéd megtalálni a saját hangodat. Megy ez ennyire fiatalon? Hol tartasz most a keresésben?

Ha van egy példaképed, annyit nézed, hallgatod őt, hogy egy idő után tudat alatt átveszed a szokásait, ahogyan például használja a hangját stb. A mai napig mondják, hogy hú, de hasonlít a hangszíned Beyoncééhez, ami nekem bók, örülök neki, de különleges mégiscsak attól lesz valaki, ha megtalálja a saját hangját. Az én helyzetem azért is nehéz, mert még műfajban is azt szeretem, amiben Beyoncé a királynő: az R&B-t, a soult, a gospelt. Nem hallgatok rádiót, ami tudom, hogy rossz, mert kizárom a befogadhatóbb nótákat, egy világot, ami nagyon működik a nagyközönségnek. Meg kell találni, mi az, amit az emberek is szeretnek és én is jól érzem magam benne. Most még ez a legnehezebb.

Vagy majd te megszeretteted velük azt, amit te szeretsz...

Ebben reménykedtem hosszú évekig, de még mindig nem sikerült, úgy érzem. Hátha majd egyszer...

Pinko hosszú tüllruha. Zara nyaklánc.
forrás: fotó: ZSÓLYOMI NORBERT styling: BALOGH VIKTÓRIA
Pinko hosszú tüllruha. Zara nyaklánc.

Azt is mondtad korábban, hogy nehezen konfrontálódsz...

Á, ma már sokkal jobban megy!

Csak ma már a családtagjaiddal kell konfrontálódni.

Igen, családi vállalkozásként működünk évek óta, mostanra kezdtünk egész jól belerázódni, rengeteg a közös siker, de voltak azért nehezebb időszakok. Apu a menedzser, anyu a stylistom, az öcsém a fotókat, videókat készíti, Zoli, a PR-osom pedig a legjobb barátom, aki a szomszédom volt, így ismerkedtünk össze 6 éve.

Tényleg édesanyád vásárolja a ruháidat?

Igen, mert én nem szeretek shoppingolni. Amikor bemegyek egy boltba, meg sem látom a sok ruha között, melyik a jó nekem. Türelmetlen típus vagyok. Anyu szerencsére tudja, mi áll jól, 99%-ban eltalálja, olyat hoz, ami tetszik.

A teljes interjúért szerezd be az InStyle
magazin decemberi számát!

Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!