Láttad már? Ő Jamie Oliver gyönyörű felesége, akiért 22 éve rajong a sztárséf

Láttad már? Ő Jamie Oliver gyönyörű felesége, akiért 22 éve rajong a sztárséf
Forrás: GettyImages/Arnold Jerocki
Facebook
Twitter
Pinterest

22. házassági évfordulóját ünnepli Jamie Oliver és Jools Norton!

22 évvel ezelőtt, 2000. június 24-én mondta ki a boldogító igent a világ egyik leghíresebb séfje, Jamie Oliver és kedves, Jools. A pár kapcsolata igazi filmbe illő szerelmi történet, hiszen 17 éves koruk óta alkotnak egy párt, és azóta is boldogan élnek egymással harmóniában és szeretetben. Közben pedig 5 csodálatos gyermekük is született: Poppy, Daisy, Petal, Buddy és River.

Bár kétségtelen, hogy Jamie Oliver munkája miatt nagyon elfoglalt, ám támogató felesége mindig ott állt mögötte, a sztárséf pedig igyekszik családjával annyi időt tölteni, amennyi csak lehetséges. Jools tavalyi házassági évfordulójuk alkalmából meg is osztott egy régi képet esküvőjük napjáról, melyen látszik, hogy milyen gyönyörű menyasszony volt, valamint egy frissebb felvételt, amin pedig önfeledten táncol a konyhájukban:

Amit úgy gondoltál, hogy kapsz... és amit tulajdonképpen kaptál 😂 Köszönöm, hogy szeretsz engem úgy, ahogy vagyok!

Írta posztja mellé Jamie felesége.

Idén pedig első szerelmes leveleiket mutatta meg követőinek:

A sztárséf egyébként korábban elárulta, hogy 20. házassági évfordulójuk alkalmából szerettek volna másodszor is összeházasodni, és egy hatalmas bulit csapni, amin megünnepelhetik szerelmüket, ám sajnos a koronavírus keresztbe húzta a számításaikat. Az ötletet ettől függetlenül nem vetették el, így ki tudja, lehet, hogy Jools ismét egy mesés esküvői ruhába bújhat!

Az övékéhez hasonló hosszú és boldog házasságokból kevés van a sztárvilágban, de szerencsére azért ezzel nincsenek egyedül!

Galéria / 17 kép

Sztárpárok, akik ezer éve együtt vannak

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.