Utazz velünk a múltba: Nosztalgikus fotók az Emmy-gála történetéből

Utazz velünk a múltba: Nosztalgikus fotók az Emmy-gála történetéből
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

1949. január 25. óta rendezik meg a televíziós produkciók Oscar-díjának is nevezett Emmy-díjkiosztó gálát, ami filmművészeti szempontból is rangos elismerésnek számít a szakmában.

A kezdetek kezdetén csak a Los Angeles környékén sugárzott televíziós műsorokat díjazták, majd világhírű showmannek, Ed Sullivannek köszönhetően az 50-es évek második felétől már a szórakoztatás került a főszerepbe, amit látványosabbnál látványosabb díjkiosztók követtek. 1974-től már többféle Emmy-díj került kiosztásra, és a nappali és sport műsorok mellett elkezdtek szobrokat adni nemzetközi produkcióknak is.

A legnívósabbnak számító zászlóshajó még mindig a teljes nevén Primetime Emmy-díj, amit azok az amerikai, főműsoridőben vetített televíziós műsorok kaphatnak meg, melyeket a legjobbnak ítélnek az adott évben. A szakma pedig most is izgatottan készül arra, hogy idén kik vihetik haza a szeptember 19-én megrendezésre kerülő gálán a szobrokat, amik egyébként egy atomot a kezében tartó szárnyas nőalakot formáznak.

A 73. Emmy-gála előtt pedig jöjjön egy kis múltidéző, nosztalgiagyűjtemény a díjkiosztó eddigi legemlékezetesebb pillanataiból!

Galéria / 17 kép

Múltidéző fotók az Emmy-gála történetéből

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.