Nosztalgiázzuk egy kicsit: Ezek voltak a Gossip Girl legjobb nyári szettjei

Nosztalgiázzuk egy kicsit: Ezek voltak a Gossip Girl legjobb nyári szettjei
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Egy kis időutazás sosem rossz, éppen ezért úgy gondoltuk, hogy végignézzük a klasszikus Pletykafészek legjobb nyári szettjeit!

Idén lesz 10 éve annak, hogy véget ért a Gossip Girl első felvonása és bár lassan már egy évtizede búcsút mondtunk kedvenc karaktereinknek, a sorozat körüli láz még mindig nem csillapodott.

Nem csak a szerelmi szálak, a ma is ikonikusnak számító kulcsmondatok hagytak bennünk maradandó emlékeket, hanem a sorozatban látható ruhák is.

A széria jelmeztervezője, Eric Daman mindent megtett annak érdekében, hogy a manhattani elit csemetéi a legmenőbb outfitekben tűnjenek fel hétről hétre és annyira jól ráérzett a dologra, hogy ő tette fel a trendtérképre Blair Waldorf híres hajpántjait is. Nem mellesleg a régi csapatból nem csak Kristen Bell és a történet írója és producere bólintott rá a folytatásra, hanem Eric is. És bár eredetileg még csak 10 új résszel terveznek a készítők, ettől függetlenül a Gossip Girl 2.0-nak is minden esélye megvan arra, hogy újabb divattörténeti pillanatokat írjon!

Következzen 11 felejthetetlen nyári szett a Gossip Girl első felvonásából!

Galéria / 11 kép

Nosztalgiázzuk egy kicsit: Ezek voltak Gossip Girl legjobb nyári szettjei

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.