Női hátizsák – stílusos és kényelmes alternatíva a kézitáska helyett

Női hátizsák – stílusos és kényelmes alternatíva a kézitáska helyett
Forrás: PR

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

A hátizsák egy igencsak praktikus viseletnek számít a mindennapokban, nem csak kiránduláskor. Tehermentesíti a vállakat, amitől jóval egészségesebb hordani, mint egy jól megpakolt válltáskát. Ezen kívül már elképesztő választék áll rendelkezésre belőle ahhoz, hogy mindenki megtalálhassa a stílusának valót, ezért akár az elegáns viseletünkhöz is beilleszthetjük.

Hátizsáktrendek

A mostani hátizsáktrendek igencsak változatosak. A megszokott hátizsákforma mellett már a tornazsákszerű, batyus hátizsákok is hódítanak, valamint a vödör vagy kosár alakú formák. Ez utóbbiakból olyan modelleket is kapni, amelyek átalakíthatóak kézitáskává. A szokatlan formájú hátizsákok is igen divatossá váltak. Választatunk gömb vagy szív formát, esetleg meglephetjük magunkat egy egyedi állatalakos verzióval. Az anyagválasztás is meglehetősen kreatív a szezonban. A minőségi bőr hátizsákok mellett hódítanak a különféle irizáló, fémes anyagból készült modellek steppelt és szimpla formában is. Ezen kívül a plüss anyagú hátizsákok váltak szintén slágerré. Az ilyen szőrmés típusok jól kombinálhatóak a most divatos plüssös kabátokkal, és persze a műszőrme bundákkal, amelyek szintén az idei trendek egyik régi-új visszatérői. Például a Benetton és az adidas is dobott piacra néhány plüss modellt. A hátizsáktrendek között azonban nem csak ennyi újdonságot találunk. A retró darabok visszatérésével együtt ismét csak egyre trendibbek lettek a különféle vintage stílusú hátizsákok is. Ha szeretnénk egy olyan modellt, amilyet még Marilyn Monroe is szívesen viselt volna egy-egy utazás alkalmával a bőröndjéhez kombinálva, akkor például a Guess igazán bájos vintage hatású hátizsákjait nekünk találták ki.

Kép
forrás: PR

Milyen hátizsákot válasszunk?

Régen szinte kizárólag sportos hátizsákokat lehetett kapni. Manapság viszont ez már teljesen megváltozott, és elképesztő mennyiségű szín és forma áll rendelkezésre a különféle márkájú hátizsákokból. Kifejezetten elegáns modelleket is választhatunk, amelyeket akár egy üzleties megjelenéshez is nyugodtan viselhetünk. Milyet érdemes tehát választanunk? Ez mindig függ a céltól, amihez szeretnénk a hátizsákot. Mivel sokan a hátizsákot bevásárláshoz is használják, ezért például, ha mi is ilyet szeretnénk, mindig először a méret és a strapabírósság legyen a fő szempont. Egy bevásárláshoz is használható női hátizsák esetén például jó, ha az minél nagyobb pakolható térrel rendelkezik, ezért az sem baj, ha egyterű. Azonban ha a hétköznapokra vagy iskolába szeretnénk egy hátizsákot, amiben elfér a pénztárcánk, esetleg a papírjaink és még a laptopunk is, mindenképp fakkos hátizsákot nézzünk laptoptartós résszel. Ezen kívül érdemes még megemlíteni azokat a mini hátizsákokat is, amely akkorák, mint egy női kézitáska. Ezeket akár kézitáskaként is viselhetjük, és hasonlóan annyi dolog fér el bennük, mint egy női táskában.

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.