Buda első Nike márkaboltja az Etele Plaza-ban!

Buda első Nike márkaboltja az Etele Plaza-ban!
Forrás: Etele Plaza / Nike

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Március 14-én a világ egyik legismertebb sportmárkája és legnagyobb sportszergyártója, a Nike beköltözik az Etele Plaza-ba. Az utóbbi években a brand arra helyezte a fókuszt, hogy tökéletesítse a bolti vásárlás élményét – az eredmény egy új, innovatív koncepció nyitottabb, tágasabb üzletkialakítással, amit mostantól Budán elsőként az Etele Plaza-ban is élvezhetünk.

A Nike globális „Rise” üzlet koncepciója azt a célt tűzte ki, hogy minden üzletbe betérő számára közelebb hozza a mozgás örömét, és sportolásra, mozgásra ösztönözzön, miközben egy magasabb minőségű élményt nyújt a vásárlás teljes ideje alatt. Az Etele Plaza új, több mint 600 m2-es sportboltja is ennek szellemében valósult meg, az üzlet pedig a klasszikus darabok mellett a legújabb kollekciók termékeivel várja a vásárlókat a bevásárlóközpont 1. emeletének Fashion átrium felőli oldalán március 14-től.

Nagy öröm számunkra, hogy egy olyan világmárkával bővülhetett az áruház portfóliója, mint a Nike. Az Etele Plaza stratégiájának fontos alappillére, hogy széles termék és szolgáltatás választékkal, prémium és nemzetközi márkák legfrissebb kollekcióival várja a vásárlókat. A kezdetektől arra törekszünk, hogy minden vásárlói rétegnek és érdeklődésnek megfelelő alternatívát kínáljunk a vásárláshoz, melynek elérésében a budai oldal első Nike márkaboltjának megnyitása egy fontos állomás.

– fejtette ki Deutsch Krisztina, az Etele Plaza bérbeadási és marketingigazgatója.

A hagyományos modellek mellett a legnépszerűbb sportok kiegészítői is megtalálhatóak lesznek az új Nike üzletben, legyen szó a Running & Training kollekciók női, férfi és gyerek modelljeiről, a Nike Sportswear klasszikusairól, vagy az alapvetően kosárpályára készült Nike Dunk párnázott cipőiről. A nagy népszerűségnek örvendő Airmax és Air Force termékek is elérhetőek lesznek, amelyek különböző színkombinációjuknak köszönhetően a fiatalok körében hatalmas népszerűségnek örvendenek. Természetesen olyan klasszikus darabok is bekerülnek a kínálatba, mint a Blaze és az Air Jordan 1 Mid sneakerek, melyeket a Nike a 70-es és 80-as években dobott piacra és azóta is töretlen a sikerük. Március 14-től minden utcai és sport kollekciót felfedezhetünk, továbbá inspirálódhatunk a márka trending darabjaival az új koncepció szerint kialakított üzlethelyiségben az Etele Plaza-ban.

A Magyarországon harmadik, Budán pedig első Nike márkaüzlet megnyitásával újabb világmárkával bővül az Etele Plaza széles divatpalettája. Budapest leginnovatívabb bevásárló- és szórakoztatóközpontja, az Etele Plaza, több mint 150 üzlettel, számos szolgáltatással és kikapcsolódási lehetőséggel vár mindenkit a főváros második legforgalmasabb csomópontjánál az Etele téren. Élményközpontú, gyermek és kutyabarát koncepciójának köszönhetően nem csak a divat termékek kínálatában tölt be meghatározó szerepet Budán, hiszen a vásárlók kortól függetlenül mindent egy helyen megtalálhatnak, legyen szó akár vásárlásról, sportról vagy szórakozásról.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.