Nicole Kidman kapott hideget-meleget a Balenciaga kifutóján látott mozgása miatt

Nicole
Forrás: Axelle/gettyimages

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

Nicole Kidman is részt vett a párizsi divathéten, méghozzá nemcsak nézőként, hanem modellként is.

A szépséges 55 éves színésznő a Balenciaga kifutóján vonult végig egy mesés kreációban, ám a rajongók inkább furcsa, már-már bizarrnak nevezhető mozgása miatt kezdtek róla beszélni. A sztár egy ezüst darabban vonult végig, amely nagyszerűen kiemelte fehér, porcelán bőrét és szőke tincseit, de ha ez nem lett volna elég, olyan sztárok is láthatóak voltak a márka szettjeiben, mint Kim Kardashian és Naomi Campbell szupermodell.

Az Oscar-díjas színésznő azonban messze kitűnt a többi sztártól, de nem a ruhájával, hanem sokkal inkább a robotszerű mozgásával, amely még a rajongóit is meghökkentette.

„Megesküdtem volna, hogy láttam már Nicole Kidmant emberként sétálni, de az nem a Balenciaga kifutóján látottakból fog kiderülni.”

„Miért járnak úgy, mintha most keltek volna fel a sírjukból? - tette hozzá egy másik, Kidmanre és Kardashianra is utalva.

„Ő Nicole Kidman. Fenomenális színésznő és nagyon magas. Úgy jár, mint egy szobor, amely csak most kelt életre.”

Mások Kidman ruháját piszkálták, amelyet egy űrruhához és egy gyűrött aufóliához hasonlítottak. De akadtak olyanok is, akik megvédték a sztárt, mondván, hogy ő nem modell, mint Naomi, akinek évtizedek óta a kisujjában van a kifutón való mozgás.

Nicole egyébként nagy rajongója a márkának, legutóbb egy szemmaszkra emlékeztető napszemüvegben lehetett látni, amely Kim Kardashiannak is megvan.

Ezt olvastad már?

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.